Soldiers of Odin, anarkistit ja mamut. Miten menee sisäinen turvallisuus?

Täytyy todeta, valitettavasti, olleensa oikeassa kirjoittaessani, tulevasta turvallisuuden alennustilasta Suomessa. Esimerkiksi TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ. Nyt kun pääsin kertomaan tämän “mitäs minä sanoin” biitin tähän, niin haluaisin tarkastella jatkumoa tästä.

No niin, NYT meillä on kaduillamme kolme toimijaa: Anarko-vasemmisto, “Soldiers of Odin”-oikeisto ja lauma nuoria vieraaseen kulttuuriin paiskattuja nuoria miehiä. Videomatskua siitä, kuinka anarko-Markot häiritsevät SOOn toimintaa voi katsella TÄÄLTÄ. Eli Anarkistiporukat ovat lähteneet konfliktihakuisesti uudelleenomistamaan kaupunkinsa katuja. Ei hyvä juttu: Tämä tulee johtamaan väistämättä anarkojen ja SOOn välienselvittelyyn, ja silloin pelleporukasta tehdään saslikkia. Tästä lähtee sitten eskalaatio päälle. Seuraavaksi kiakkoviaraiden poliisit käy vähän antamassa penaltia tunnetuille SOO toimijoille, joka johtaa jälleen eskalaatioon. Ennenpitkää joku saa riittävän pahasti turpaansa, että ei enää tikit ja laastari riitä, ja sitten alkaa heilua puukot ja puntarit.

Tämän jälkeen meillä on jälleen, vähän niinkuin satavuotis juhlan kunniaksi, taas vasemmiston ja oikeiston katutappelijoiden partioita. Sitten verettömäksi säästetetty poliisi menettää tilanteen hallinnan, ja tilanne eskaloituu kuolemanpartioiksi. Ei kovin mukava skenaario, eihän?

Edelleen IHAN KAIKILLA on oikeus kävellä valitsemassaan pellepuvussa valitsemassaan kombossa, ja ilmoittaa kaikki havaitsemansa rikokset poliisille. Tätä ei voi kieltää edes Stubin Aleksanteri. Edelleen katuväkivalta on lailla säädelty kuuluvaksi vain poliisille, joten sitämyöden voidaan olla varmoja siitä, että kissalan pojat tulevat kyllä tuomitsemaan kaikkien porukoiden vapaaotteluita.

Kuitenkin lehdistö ei kiinnitä huomiota varsinaiseen syyhyn tässä turvalisuusasiassa: Meillä on liian vähän poliiseja tilaan ja väestömäärään nähden. Kuitenkin hallitus on edelleen mieltä, että poliiseja täytyy edelleen vähentää, ja siirtää tehtäviä vartijoille. Kuitenkin vartijat toimivat jotakuinkin tavis kansalaisen oikeuksilla. Vartija EI OLE poliisi. Samoin hyvinkin alhaiset rikosten selvittämisprosentit eivät ainakaan lisää kansalaisten lainkuuliaisuutta ja tavan kansalaisten luottoa virkavaltaa kohtaan. Jätän tästä pois PoHan asehallintayksikön oikeusmurhjan yritykset Teräasekeskusta ja muitakin kansalaisia vastaan pois. Asiasta voi lukea lisää TÄÄLTÄ, TÄÄLLÄ ja vaikkapa TÄÄLLÄ. Eli paljossa poliisikin saa katsoa peiliin.

Suomessa polittiinen väkivalta on ollut vasemmiston yksinoikeus viime aikoihin asti, mutta en usko että nyt kun pää on saatu auki, että oikeisto jäisi mitenkään huonommaksi. Sivullisten täytyy sitten vahtia näitä porukoitans “tähtäimen takaa” ja olla valmiina pistämään stoppi moiselle käytökselle. Se varmasti onnistuu, kun tahtotila siihen tulee. Mutta väitän että tilanne tulee eskaloitumaan Suomessa.

Tätä kirjoittaessa myös Oulun pitsasotaan on tullut uutta väriä: Toisen suvun omistamassa lättypaikassa on tapeltu puukoin tänään 18.1.2016. Tämä on jatkoa viimekesän nujakoinneille juttua Pitsasodasta. Edelleen tappelukset vastaanottokeskuksissa ja käpälöinnit kaduilla eivät rohkaise toivomaan helppoa sulautumista suomalaiseen yhteiskuntaan. Kaikilla meillä on kulttuuri, mutta Suomessa sen kulttuurin tulee olla suomalainen kulttuuri. Monikulttuurisuus on kuollut

 

 

About epamuodikkaitaajatuksia

Viisikymppinen jannu, joka on huolissaan siitä miten maanpuolustus ja turvallisuus makaa Lapissa, Suomessa ja Euroopassa. Harrastuksina Amerikkalainen jalkapallo ja SRA ammunta, Defendo ja Krav Maga. A guy about 45, who has a "thang" for military current issues, defense and shooting. Not to forget American football. Also Krav maga and Saario Defendo is done for the kicks.
This entry was posted in maahanmuuttajat, Mamut, sisäinen turvallisuus, uhka-arvio and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s