Yle, laadukasta ja puolueetonta tiedonvälitystä?

Googletin tuossa aamulla huvikseni mitä Yle on kirjoittanut EU komission hyvin epäsuosittusta ampuma-ase direktiivistä.  Näyttää, että vuodenvaihteen 2016 jälkeen asiasta ei YLEllä ole tiedetty mitään. Onko Ylellä tässä asiassa on tiedotuskielto vai katsooko Yle parhaaksi olla  nostamatta EU kriittisyyttä asiasta. Epäilen että tämä jyrisevä hiljaisuus johtuu Len agendasta, eli piilotavoitteesta. Yle jo on “laadukkaan  tiedonvälityksen linjalla”  kuitenkin katsonut parhaaksi pimittää ampuma-asedirektiivi asian suomalaisilta, pääasiassa metsästäjiltä ja reserviläisiltä. Luultavasti, koska Yle on valinnut tiedotuslinjakseen aseiden vaarallaisuuden, mikä kävi ilmi Vihdin tapahtumien ympärillä, ja koska MEP Jussi Halla-aho on tehnyt kiitettävää työtä tätä täysin järjetöntä EU direktiiviä vastaan.

Luettuani muutamia Ylen  juttuja ampuma-ase lainsäädännöstä, ampuma-aseista ja yleistä turvallisuudesta olen huomannut että Ylellä on selkeä agenda tässä asiassa:  Yle ajaa Suomessa aselainsäädännön tiukentamista ja muokkaa yleistä mielipidettä asevastaisemmaksi. Tämä käy erittäin selvästi ilmi siinä, kuinka Yle valitsee “asiantuntijansa”.  Tässä kohtaa kannattaa huomata, että “asiantuntija” on kuka tahansa jota sanotaan “asiantuntijaksi”.  Edelleen Yle on osoittanut mielihalunsa haastatella toisia toimittajia ja vielä nimenomaan niin että Ylen agenda toteutuu. Media siis haastattelee mediaa yhteiskunnallisista asioista. Eikö haastateltavia löydy toimijoista, jos katsojia pitää haastatella? No linkkaamassani jutussa oli löydetty asiantuntijaksi asevastaisuudestaan kuuluisa  ylitarkastaja Reima Pensala. Reiman edesottamuksista voit lukaista vaikkapa TÄÄLTÄ.

EU-komissio haluaa palata pimeälle keskiajalle ja palauttaa maaorjat, siis sinut ja minut, takaisin turvalliseksi tuotantoeläimeksi.  Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että veronalaisella rahvaalla ei ole enää kykyä vastustaa EU eliitin järjettömyyksiä. EUn palatsieunukit, ja Jyrki Katainen, joka profiloitui myös metsästäjänä, haluavat pönkittää omaa valtaansa uutena virka-aatelina. Tämän takia Britannian mallia mahdollisimman hyvin mukaillen rahvaalta ampuma-aseet pois.  Linkitän tähän firearms Unitedin viimeisen tiedotteen asiasta.  Tässä tiedotteessa kävi ilmi että kaikki lippaat halutaan saattaa luvanvaraisiksi aseen osiksi.  Tämä on äärimmäisen outoa, tyhmää ja jopa mahdotonta, koskapa esimerkiksi keskiverto SRA ampujalla on lippaita toistakymmentä kappaletta. Tähän asti lippaat ovat olleet täysin lupavapaita niistä ei ole viimeisen 50 vuoden ajalta minkäänlaista rekisteriä, on aika mahdotonta saada näitä kymmeniä tuhansia lippaita rekisteriin.

Mutta takaisin Yleen: Seurattuani Ylen asedirektiivi uutisointia en voi mitenkään pitää Yleä “puolueettomana ja laadukkaana mediana”.  Ylellä on agenda, jota se surutta ajaa hyväuskoisille Ylen käyttäjille. Tässä käy erittäin hyvin ilmi toimittajien poliittiset suuntaukset sekä vihervasemmistolainen pyrkimys hallita tiedonkulkua ja sitä kautta pyrkiä ujuttamaan huomaamatta ihmisten ohi järjetöntä ja epäsuhtaista lainsäädäntöä.  En väitä että mv-sivusto olisi “puolueeton” tai “hyvä tiedonlähde”, mutta on tuskallisen selvää, että Yle ei myöskään sellainen ole.

Mitähän muuta Yle yrittää uittaa ohi meidän huomaamattamme?

About epamuodikkaitaajatuksia

Viisikymppinen jannu, joka on huolissaan siitä miten maanpuolustus ja turvallisuus makaa Lapissa, Suomessa ja Euroopassa. Harrastuksina Amerikkalainen jalkapallo ja SRA ammunta, Defendo ja Krav Maga. A guy about 45, who has a "thang" for military current issues, defense and shooting. Not to forget American football. Also Krav maga and Saario Defendo is done for the kicks.
This entry was posted in henk.koht, informaatiosota and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s