Nostetta poliisin komentoketjussa: Salainen käräyttäjä iski jälleen..

Joku poliisissa on kokenut jääneensä virantäytössä huonommalle ja on päättänyt aukaista vähän vakansseja. Oli suljetussa ryhmässä puhuttu sopimattomia, ja tuollainen epäkorrekti kielenkäyttö onkin juuri pahinta mitä 2017 Suomalaisessa yhteiskunnassa voi tehdä. (Pahinta keskusteluissa oli ilmeisesti, se että jotakuta Nikanderia oli kutsuttu pinkiksi gerbiiliksi. Se että tämän Nikanderin jutut menivät vähän ristiin siskoa ja äitiä tapahtumista kerrottaessa ei ole niin tärkeää. Mainostemppu mikä mainostemppu.)

Nyt kävi sitten niin, että tunteitaan purkaneet poliisit jättäytyivät suojattomaksi tälläiselle kiipiselle. Ryhmässä oltiin käyttetty hurtimpaa huumoria “allahkeinuun” asettuneesta TPHsta, muuten TPHista. Poliisit olivat siis kirjoitelleet rankemmalla huumorilla asiasta. Joku kiipijä näki tilaisuutensa ja käytti sen: otti kuvakaappauksia, ja laittoi tälle vaihtoehtomedialle. Miksi? NO siksi että nyt hänellä onkin lähdesuoja. työkaverit eivät saa tietää kuka on kavaltanut joukon luottamuksen. JOS kyseessä olisi kirkasotsainen partiopoika, hän olisi tehnyt ilmoituksen poliisin OMASSA organisaatiossa, mutta tähän ei ollut kiipijällämme tarvetta. Eräs suomalainen vaihtoehtomedia sai emailia, ja lähti tekemään itselleen näkyvyyttä ja päätti julkaista asiaa, ja sai varmaan runsaasti klikkejä sitäkautta mainostuloja.

Nyt kuitenkin kävi niin, että joku katsoi parhaaksi vuotaa suljetun ryhmän keskutelut nettiin. todennäköisesti omaa uraansa edistääkseen. Poliisiylijohtajan, Seppo Kolehmaisen, oli omaa vakanssiaan suojellakseen pakko toimia Paula Risikko teki taas sen minkä vain poliitikko voi ja alkoi ammuskelemaan vähän kärpäsiä tykillä. Samoin omaa uraansa suojellakseen.

Mitä nyt siis oikeasti on tapahtunut: Ei mitään. Epäkorrekteja ankdootteja kerrotaan edelleenkin. Mutta sananvapaus ja poliisin luottamus toisiin poliiseihin on saanut pahan kolauksen. Valitettavasti nyt joku terrori-isku Lontoossa sekoitti viikonlopun juurnualismin, ja tulot taisivat jäädä aiottua pienemmiksi.

Ja nyt tarinan opetus (tämä viisaus tunnettiin jo muinaisessa NLssä, jossa ajatusrikokset olivat pahinta mitä ihmiset saattoivat tehdä): Jos puhut, älä kirjoita. Jos kuitenkin kirjoitat, älä allekirjoita. Jos kuitenkin allekirjoitat, niin älä ihmettele.

About epamuodikkaitaajatuksia

Viisikymppinen jannu, joka on huolissaan siitä miten maanpuolustus ja turvallisuus makaa Lapissa, Suomessa ja Euroopassa. Harrastuksina Amerikkalainen jalkapallo ja SRA ammunta, Defendo ja Krav Maga. A guy about 45, who has a "thang" for military current issues, defense and shooting. Not to forget American football. Also Krav maga and Saario Defendo is done for the kicks.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s