Viimeisetkin terrori-iskut Euroopassa

Tiistaina 6.6.2017 oli vielä yksi terrorismin yritys Lontoon lauvantaisen häppeningin jälkeen. Islamisti kävi poliisin kimppuun vasaralla aseistautuneena, ja sai kävyn kylkeensä vaivanpalkaksi. Hyvä niin. Iskut näyttävät jatkavan “yksinäisten huonostivarustettujen susien” iskujen sarjaa Euroopassa: Iskut tehdään ilman varsinaisia aseita autoilla ja veitsillä. Manchesterin pommi oli tästä poikkeus: siinä käytettiin räjähteitä, joten isku oli paljon paremmin valmisteltu kuin nämä muut. Viime iskut ovatkin enemmän wannabe terroristien murhanhimoisia, mutta vähän kädettömiä yrityksiä saada aikaan suurta tuhoa.

Mitä me voisimme Euroopassa tehdä näiden iskujen ehkäisemiseksi? Itä-Euroopan maat ovat pistäneet stopin islamilaisten pakolaisten otolle, koska kyseessä on laittomat maahanmuuttajat, eivät pakolaiset. Suomessa ja Ruotisssa tämä on jo aivan liian myöhäistä, vaikka varmasti toimiva tapa onkin: Ei islamilaisia, ei islamistista terrorismiä.

Britanniassa taas hoplofobia saa uusia kierroksia, ja nyt ollaan kieltämässä jo puukotkin tavan kansalaisilta. Juu, ihan oikeasti. Oikea suunta mennä olisi VAPAUTTAA ampuma-ase lainsäädäntöä, ja saada sopivalla koulutuksella ja aseilla aseitettuja siviilejä kaduille, turuille ja toreille. Lauantain Lontoon iskussa Poliisilla kesti 8 minuuttia päästä paikan päälle. Montako loukkaantumista ja kuollutta oltaisiin vältetty, jos edes kahdella prosentilla kulkijoista olisi ollut ns concealed carry ase? Epäilen, että kaikki varsinaisen pakettiautovaiheen jälkeen tulleet uhrit.

Koska EU on Ranskan talutusnuorassa, ajoi Juncker erittäin huonon asedirektiiviesityksen läpi EU parlamentissä. Ranskassa tämä maaorjuuteen verrattava laki ei olisi mennyt läpi, joten Ranskan ja Belgian viranomaisten kyvyttömyyden terrorismin edessä takia koko maanosaan vaaditiittn erittäin huonoa lainsäädäntöä edustava tekele. Moninaita terrori-sikuja on tehty nyt autoilla, (ENNENKUIN direktiivi astui voimaan) joten näyttää siltä, että viranomaiset OVAT ONNISTUNEET tyrehdyttämään entisten sotilasaseiden tuonnin Balkanilta. Joten uudet rajoitukset ovat täysin turhia.

Tätä ei kuitenkaan tehdä, koska yhtä tärkeää on pönkittää EUn palatsieunukkien valtaa tavallisen kansan yli: huomatkaa että EU nosti oman suojaosastonsa vahvuutta huomattavasti. Ihan muut kuin EU henkilöstö saa kärsiä turvallisuuden huonontumisesta Euroopassa.

Kuitenkin Interpolin päällikkö totesi jo aikoja sitten, että AINOA keino lisätä turvallisuutta euroopassa on ottaa käyttöön USAn tyyppinen Concealed carry lainsäädäntö.

About epamuodikkaitaajatuksia

Viisikymppinen jannu, joka on huolissaan siitä miten maanpuolustus ja turvallisuus makaa Lapissa, Suomessa ja Euroopassa. Harrastuksina Amerikkalainen jalkapallo ja SRA ammunta, Defendo ja Krav Maga. A guy about 45, who has a "thang" for military current issues, defense and shooting. Not to forget American football. Also Krav maga and Saario Defendo is done for the kicks.
This entry was posted in Aselait, Jotain aivan muuta, terrorismi and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s