Suomen sisäisenturvallisuuden tilanne vol 1/2019

Oulun ja Helsingin pedofiilirinkien paljastuttua tapetilla ovat alaikäisten seksisuhteet aikuisten ja nyt erityisesti ulkomaalaisten kanssa. Tietenkin Turun hovin päätös alle kymmenvuotiaan tytön seksuaalisen hyväksikäytön/raiskauksen rajanvedosta on herättänyt kummastusta omassakin ruokakunnassa, mutta tekojen iljettävyydestä huolimatta sysään syylisyyden kyllä tekijöiden harteille: Se ettei tiedä laista on tyhmyyttä. JOS aikoo yhteiskunnassa tehdä “jotain” on ihan itse velvollinen selvittämään toimintansa laillisuuden. Vaikkapa jos meinaa painaa jotakuta “alan ammattilaista”/seksityöläistä, on se joka meinää rykiä valvollinen selvittämään sen onko daami mahdollisesti ihmiskaupan uhri. Samoin tässä asiassa: JOS meinaa painaa nuorennäköistä seuralaista, oli kyseessä sitten ns sokerideittailu tai muu seksitreffailu, on se joka meinaa pistää rojut ränniin velvollinen selvittämään partnerin iän ja halukkuuden. Etninen tausta ja/tai uskonnollinen vakaumus eivät voi toimia lakien noudattamisen korvikkeena länsimaisen oikeuden mukaan. Tiedän että ns “nautintaa ja poikkeuksia” on säädyillä ollut, mutta ei liene tarkoituksenmukasita ruveta rakentamaan uusia rälssejä Suomeen.

Jäämme siis odottelemaan miten oikeuslaitos ratkaisee tämän syliinsä pudonneen kuumen perunan. Se on ainakin jo aivan selvää että huhtikuun 2019 vaaleista tulee selkeästi maahanmuutto ja sisäisen turvallisuuden vaalit. Hallituspuolueet ovat nyt jo paniikissa, ja ilmeisesti myös SDP ja Vihreät joutuvat tekemään jonkunverran vahinkojen rajoittamista. En tosin usko, että vihreiden ydinkannattajakuntaa paljon nyppii Oulun tai Helsingin tapaukset; Rööperistä katsoen parit tämmöiset tapaukset ovat vain taustahälinää monikulttuurisuuden lämmössä.

Isompi juttu on ehdottomasti muutokset ampuma-aselakiin, lakiin vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta sekä asevelvollisuuslakiin. Eduskunnassa on käsittelyssä hallituksen esitys HE 179/2018 VP. Tässä ollaan muutamassa erityisesti aselakia, Aluksi oli suuri huoli siitä, että Helsingin vasemmistopiirit haluavat ajaa alas MPKn toimintaa, koska “Suojeluskunnat”. Mutta tämä näyttää olevan turha huoli: MPK tulee saamaan lakiin perustuvan velvollisuuden antaa ampumakoulutusta yli 10 patruunan lippailla varustetuilla aseilla.

Samoin näyttäisi ampumaharrastajien asia olevan jotensakin turvattu. pitkän lippaan ja puolarin yhdistelmään saa edelleen lupia. Tosin POIKKEUS lupia. Tämä on aika idioottimainen juttu, mutta tulee EUsta. Komissio ja Claude “issias” Juncker uskoivat että 30 patruunan lippaiden saatavuus jotenkin estäisi terrori-iskut Euroopassa. Veikkaan kuitenkin, että jos sarjatulikalasnikova ja pommit on jo hankittu, niin varmaan ne lippaat saa samasta paikasta. Kyseessä on kuitenkin vain muovista tai pellistä taiteltu loota, jossa sisällä on nostin ja jousi. Ei mitään avaruusajan tekniikka.

Kuten olen aikaisemminkin kertonut Suomessa on noin 2500 poliisin vajaus. Keskusta on tänään ehdottanut laastariksi 650 virkaa lisää. NO kyllähän se ekaksi vuodeksi riittää, mutta virkoja pitäisi lisätä noin 300/vuosi jotta tuo 2500 poliisin vajaus saataisiin poistettua kohtuullisessa ajassa. Tietenkin polisiiammattikorkeakoulun sisäänottoa pitäisi lisätä samassa suhteessa. Tässä vaikkapa osviittaa vuodelta 2016.

Edelleen turvallisuuteen ja koulutukseen liittyen Lääkärivaje pysyy ja pitää lääkäreiden palkkiot korkealla edelleen. Koska siis koko maassa lääkäreiden vaje on noin 6% pitäisi sisäänottoa lisätä noin 10%, että vapaille paikoille terveyskeskuksissa ympäri maan saataisiin tekijät. Tämä on jälleen tasa-arvokysymys, johon lääkärikunta ei halua vastata: On paljon mukavenpaa hyvyyssignaloida hoitamassa paperittomia, kuin lähteä listapalkalla töihin vaikkapa Saarijärvelle terveyskeskukseen. Jonnekin Lapin peräkylistä puhumattakaan.

About epamuodikkaitaajatuksia

Viisikymppinen jannu, joka on huolissaan siitä miten maanpuolustus ja turvallisuus makaa Lapissa, Suomessa ja Euroopassa. Harrastuksina Amerikkalainen jalkapallo ja SRA ammunta, Defendo ja Krav Maga. A guy about 45, who has a "thang" for military current issues, defense and shooting. Not to forget American football. Also Krav maga and Saario Defendo is done for the kicks.
This entry was posted in maahanmuuttajat, Mamut, sisäinen turvallisuus, SRA, terrorismi. Bookmark the permalink.

1 Response to Suomen sisäisenturvallisuuden tilanne vol 1/2019

  1. Ampuma-aselakiesitys HE 179/2018 perusteluissa on sellaista väärää tietoa, että se ei luvanvaraistaisi Suomi-konepistoolin, Lahti-Saloranta-pikakiväärin ja Degtjarev-pikakiväärin lippaita. Todellisuudessa vanhojen sarjatuliaseiden lippaille tarkoitettu kohta sisältää sivulauseen, ”ja joka ei sovi asennettavaksi keskisytytteiseen itselataavaan kertatuliaseeseen tai lippaalliseen kertatuliaseeseen” joka mitätöisi käytännössä koko poikkeuksen. On nimittäin olemassa seuraavanlaisia aseita.
    https://www.thefirearmblog.com/blog/2013/10/23/degtyaryov-dp28-semi-auto-versions-sale/

    https://www.tnwfirearms.com/product-p/m31s-cplt-0009-bkxx-stxx.html Esitys rikkoisi rikosoikeudellista laillisuusperiaatetta seuraavanlaisessa tapauksessa. Jos lippaan omistaja on erehdyksessä hukannut lippaan ennen ns. latauslaitteita koskevan lain voimaantuloa, niin hän ei välttämättä kykenisi luovuttamaan sitä kuuden kuukauden siirtymäaikana, vaikka se olisi edelleen hänen hallinnoimallaan alueella. Tällöin laki tekisi hänestä hallussapitorikollisen tekohetkellä laillisen laiminlyönnin perusteella. Asiaan toki vaikuttaa se, tulkitaanko esineen olevan henkilön hallussa, jos hän ei tiedä missä se on.
    Asehistorian liiton lausunnossa Puolustusvaliokunnalle on selitetty miten esitys rikkoisi omaisuudensuojaa. Lausunto löytyy osoitteesta http://asehistorianliitto.fi/tiedotteet/120-ahl-lausunto-puolustusvaliokuntaan-28-11-2018 .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s