Notre Damen “onnettomuus” palo, Espanjassa estetty terrori-isku juhlakulkueeseen, ja muut iskut kristittyjen kirkkoihin maailmassa.

Katselin tuossa ulkomaan uutisia, ja sieltä hyppäsi silmiin spekulaatiot Notre Damen palon syystä. Itsekin arvelin tekoa heti vasemmiston tai äärimuslien tekosiksi. Sittemin tuli tieto että kyseessä on onnettomuus. Tämä on todennäköisesti polittiisesti motivoitunutta “vaihtoehtoisten faktojen” käyttöä, eli paskapuhetta. Perustan uskoni seuraaviin seikkoihin:

 • Vaikka palo oli alkanut illalla 15.4. Ranskan aikaa oli jo seuraavana aamuna onnettomuustutkinta valmis. VAIKKA “rakenteet olivat niin epävakaita että niihin ei saa kulkea” ja “kirkkoon ei saanut mennä sisälle” Tämä oli tilanne viikko palon jälkeen 22.4. MITEN ranskikset siis onnettomuustutkinnan tekivät?
 • Alueeella ei kuulemma tehty töitä ja siellä ei ollut sähköjä. Sytittivätkö Quasimodo ja pari kyyhkystä katon palamaan kun piti “ryhtyä rillaamaan”
 • Syttymipaikalla ei ole sähköjä. Ei siis ole ollut epäkuntoinen kahvinkeitin syttymissyynä.
 • Myöskään palovaroittimet eivät toimineet. Liekit havaittiin kun ne olivat jo noin kolmimetrisiä. Silloin on jo enemmänkin piru merrassa. Palovaroittimien pitäisi kyllä toimia vähän ennekuin kolmimetristen liekkien kohdalla.
 • Hissiä pidetään mahdollisena palon aiheuttajana. Niissä tilapäisissä hisseissä ruukaa olla kone alhaalla. Liekit olisi siis huomattu heti.
 • Ranskassa on tehty kymmeniä hyökkäyksiä ja tuhopolttoja kirkkoihin, kiitos vasemmiston anarkomarkojen. Näin hieno isku olisi tietenkin sulka kyseisen anarkomarkon hattuun.
 • Palon syttymissyyllä ei saa spekuloida. SIIS epäileminen on kielletty. Juuri silloin täytyy kovasti alkaa epäillä virallista totuutta.

Myös Ranskan Nationalistit ovat alkaneet kysellä ikäviä kysymyksiä. On totta että Ranskan hallitsevat piirit eivät halua keltaliivienm lisäksi uutta sisäisen turvallisuuden hommaa syliinsä, joten “onnettomuus” olisi poliittisesti hyvin sopiva syy Notre Damen palolle juuri tähän maailman aikaan, kun satoja murhattuja kritittyjä täytyy virallisesti kutsua vain “pääsiäisenviettäjiksi”. Niin ja Espanjassa poliisi esti terrorihyökkäyksen kristittyjen kulkueeseen.

Luulisin, että arvaukseni osui oikeaan palon syynä.

 

About epamuodikkaitaajatuksia

Viisikymppinen jannu, joka on huolissaan siitä miten maanpuolustus ja turvallisuus makaa Lapissa, Suomessa ja Euroopassa. Harrastuksina Amerikkalainen jalkapallo ja SRA ammunta, Defendo ja Krav Maga. A guy about 45, who has a "thang" for military current issues, defense and shooting. Not to forget American football. Also Krav maga and Saario Defendo is done for the kicks.
This entry was posted in Epäselvää ajatustenlentoa, informaatiosota, Jotain aivan muuta and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Notre Damen “onnettomuus” palo, Espanjassa estetty terrori-isku juhlakulkueeseen, ja muut iskut kristittyjen kirkkoihin maailmassa.

 1. AaJii says:

  Arvelen että kulkukielto koski tavallisia pulliaisia, ei onnetttomuustutkijoita tai pelastushenkilöstöä.

  No kai siellä sähköä oli, jos hissiä pidettiin syttymissyynä. Raksatyömaitten hissiessä konehuone toki voi olla alhaalla, mutta voi olla myös sellainen jossa moottorit on korissa. Korissa joka tapauksessa on vähintään ohjaustaulu jossa sähköä.

  Palovaroittimet tai todennäköisemmin paloilmoitinjärjestelmä on varmaan rempan takia irtikytketty ainakin remonttialueelta. Yleensä tällöin tehdään väliaikainen järjestelmä, mutta Ranskassa se ei ole ehkä niin nuukaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s