Mamut, ja sisäinen turvallisuus.

Ensinnäkin täytyy antaa “viikon aivopieru” palkinto Ulkopoliittisen instituutin tutkijaTeemu Sinkkoselle: Hänen FIIAn blokimerkintänsä antaa ymmärtää, että Eurooppaan, ja Suomeen, pyrkivässä pakolais- ja elintasosurffarijoukossa ei ole ISIksen nukkujia tai värväreitä. Tämä lausunto hakee denialismissaan ja yleisessä ymmärtämättömyydessään vertaistaan vuoden 2004 Tsunamin UM tiedotustoiminnasta, Tällöinhän UM muunmuassa uutisoi, että suomalaisia ei ole kuolleiden joukossa. Sattui sitten olemaan.

Muualla on epäilty, että ISIS väkeä voisi pakolaisvirrasta olla noin 2%. Vaikka se olisi vain puolet tästä on Suomeen tullut noin 80 värväriä ja nukkujaa. Charlie Hedbon iskuun riitti kolme motivointunutta hemmoa. Eli terroriiskujen uhka kasvaa suuresti.

ISIKsen on vain järkevää hajottaa taistelua takaisin Eurooppaan, saadakseen painetta vähemmäksi omalla tukialueellaan. Suomi on jo ilmoittautunut halulliseksi vastustajaksi antamalla koulutusta Kurditaistelijoille, jotka käyvät sotaa ISIStä vastaan. Meillä ei siis ole mitään syytä leikkiä tyhmää, ja ajatella, että meille ei tule seuraamuksia tekemisistämme. Edes “vihervassarit” nuo ihmiskyynelrauhaset, eivät voi vetäytyä vastuusta auttaessaan MYÖS terroristejä Suomeen.

Ruotsissa oli maanataina Kurdien ja Turkkilaisten jäsentenvälinen, joka ei liity suoranaisesti pakolaistulvaan eurooppaan, vaan ihan Turkin vaalien kähinöintiin. Itse olen tästä kähinöinnistä iloinen, sainhan Turkinmatkani Alaniaan sikahalvalla. Yökerho jossa kävin, poltettiin sitten seuraavalla viikolla. Mutta Tässä hieman juttua Sergelin torilta. Tukholman tappeluun ilmeisesti liittyy pikkuista kotitarve pommientekoa ja räjäyttelyä, mutta Viranomaiset eivät ole vielä asiasta enempää kertoneet.

Otin Tukholman jutun tässä esiin siksi, että maahanmuuttajat tuovat väistämättä omia riitojaan mukaan Eurooppaan ja “rauhalliselle alueelle”. Olisi täysin ymmärrettävää, että ukrainalaiset tappelisivat venäläisten kanssa vaikkapa vastaanottokeskuksissa, mutta en ole kuullut, että semmoista olisi tapahtunut. Laillista tämä ei tietenkään olisi.

Pasilan propagandapaja laittoi levitykseen animaation “Miksi Talvisota ei ole Syyrian sota” tarkoituksenaan jollain tavalla valkopestä näiden ihmiskunnan pohjasakkaan kuuluvien vastuunpakoilun. Voit katsoa animaation TÄÄLTÄ. Ensiksi täytyy huomauttaa, että Syyriasta Suomeen tulee huomattavan pieni määrä pakolaisia, joten on älylisesti epärehellistä puhua nykyisen pakolaistulvan aikana Syyrian sodasta. Jos kerran Somaleja ja Irakilaisia on noin edelleen suurin osa tulijoista, ei Syyrian sota kuulu yhtälöön oikein mitenkään.

Toisekseen jokainen Syyrialainen kuuluu johonkin etniseen ryhmään, tai ainakin asuu jossain kuylässä tai kaupungissa. Varmasti jokaisessa kylässä, tai jokaisella etnisellä ryhmällä on oma suojelukaartinsa, eli VARMASTI omaan uskoon, etnisyyteen ja arvomaailmaan sopiva ryhmä löytyy. Mutta näillä “kärsineillä ihmisillä” on varmaan joku syy jättää perhe pakoilleen ja lähteä Eurooppaan paksumman pullapitkon tienuuseen. Tällaiselle ihmiselle ei ole olemassa riittävän rumaa sanaa. Hävetä he eivät luultavasti osaa. Oikeasti hädänalaiset ihmiset jäävät Turkkiin, mutta jos on rahaa laittaa hurja kasa fyffeä Euroopan matkaan, ei mitään hätää ole ollut kotimaassakaan.

Kolmenneksi: Ei tavidoasn alkaessa KUKAAN tiennyt että sota kestää 105 päivää, ja että välirauhan jälkeen maassa on sota vielä vähän vajaa neljä vuotta. Eikä ollut selvää miten sota päättyykään. Joten näiden pohjalta on hyvinkin perusteltua verrata sotia keskenään, tai vaikkapa sisällisota/punakapina/vapaussota/luokkasotaan vuonna 1918. Ei sillonkaan ollut Suomessa ihan helppoa, ja ei päässyt Ruotsiin pakolaiseksi.

Maahamme hallitsemattomasti tuleva ihmismassa on ensisijaisesti turvallisuusriski terrorismin ja toisaalta ihan arkipäiväisemmän kilikali rikollisuuden sekä väkivaltarikollisuuden takia. sinänsä “Katunut ISISterroristi” ei ole meille suuri turvallisuusriski, ainakaan jollei hän radikalisoidu uudestaan. Ja ilman turvapaikkaa jäävät käännytettävät vievät vain rahaa, jonka he pääsääntöisesti käyttävät Suomessa, joten homma ei ole ihan niin kallista kuin luullaan.

Minusta meidän keskustelussamme koko maahanmuutto ja pakolaisasiassa on joku suunnattomasti pielessä, kun Irakin kurdi joutuu sanomaan minulle ensiksi että “En ole rasisti, mutta….” Sama mies muuten kielsi vaimoaan viemästä vaatteita SPRlle koska “nämä rikkaat ihmiset eivät meidän vanhoja vaatteita tarvitse”. Uskon häntä, ainakin tässä asiassa.

Pakolaistulvaahan on pidetty myös Venäjän keinona häiritä Euroopan yhteiskuntia ja viedä mielenkiintoa pois Ukrainan sodasta. Itse pidän pakolaistulvaa senverran epävarmana keinona, että en oikein tätä pahaa Putinista usko.

About epamuodikkaitaajatuksia

Viisikymppinen jannu, joka on huolissaan siitä miten maanpuolustus ja turvallisuus makaa Lapissa, Suomessa ja Euroopassa. Harrastuksina Amerikkalainen jalkapallo ja SRA ammunta, Defendo ja Krav Maga. A guy about 45, who has a "thang" for military current issues, defense and shooting. Not to forget American football. Also Krav maga and Saario Defendo is done for the kicks.
This entry was posted in Jotain aivan muuta, Mamut, sisäinen turvallisuus and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to Mamut, ja sisäinen turvallisuus.

  1. Pingback: FIIA tutkijan Teemu Sinnkosen virhearvio todennettu nyt virhearvioksi. | Epämuodikkaita ajatuksia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s