Sisäinen turvallisuus, ja maahanmuuttajat: Pitänee ottaa käyttöön sivu IDF:n pelikirjasta

terroristi_ kalsarisillaan

Terroristi kalasarisillaa. Kuva FOX newsin sivustolta. Kuvan lähde AP Photo/Mahmoud Illean) (The Associated Press)

Israelissa, erityisesti Jerusalemissa ovat alkaneet todelliset maailmanlopun puukkohipat. Palestiinalaiset puukuttavat israelilaisia siviilejä ja turvallisuusjoukkoja uskonnollisten johtajiensa kehotuksesta, ja tulevat sitten nopeassa tahdissa nonnatuiksi mainittujen turvallisuusjoukkojen sotilaiden tai sitten ihan tavis siviilien suosiollisella avustuksella.

SikaaTeronNaamalla

Sikaa pyyhitään Teron naamalle, jotta taivasmatka estyy. Jos haluat katsoa koko videon niin mene sivulle. Kuvan lähde on The Jewish Press. Ottaja mainitaan videolla. En osaa sitä translitteroida.

Itseäni vähän ihmetytti se, että ammutut oli aina riisuttu kalsarisilleen, mutta tähän sain selitykseksi sen, että näin tarkistetaan että puukottelijalla ei ole räjähdevyötä mukanaan. Ikäänkuin viimeisenä pilana. Mutta varsinainen asia tässä on se, että Israelilaiset pyyhkivät näiden terroristien ruumiit pekonilla tai muulla sianlihalla, jolloin 72 neitsyttä ja taivaspaikka peruuntuvat uskossa kuolleelta taistelijalta. Eli viesti on se, että tuhoamme sinut kuoleman jälkeenkin. Samoin tehdään myös puukkojunkkarin kotitalolle ja perheestä tulee asunnoton.

Jos haluat jostain syystä käydä katsomassa videon tuosa yllä olevasta kuvasta niin linkki on TÄSSÄ

Toisaalta Göteborgissa ja Malmössä liikkuu jo ISISksen värväreitä, ja uhkauksia kirjoitellaan seiniin. Eli jonkinnäköistä liikehdintää ollaan aloittamassa, todennäköisesti, noilla kulmilla. Tilanne ei ole vielä päällä, mutta kannattanee Ruotsalaisten varata vähän pekonia skaboihin mukaan, niin, että uhrautuminen taivaspaikan kannalta ei ole järkevää. Kyllä ns “rationaaliseten” terroristien kuten esimerkiksi IRA kanssa pärjää, koska he haluavat muutosta ja elää itse paremmassa maailmassa. Nämäpuukkojunkkarit toivovat parempaa taivastosaa.

Tilanne on vähän sama, kuin jos käsipallo joukkue ja jalkapallojoukkue kohtaavat, ja molemmat pelaavat omien sääntöjensä mukaan. Jalislaiset ei koske palloon käsin ja käsipallolaiset ei potki. Molemmat pelaavat samaa pelivälinettä oman rationaalisen säännöstönsä mukaan, ja molemmista toinen joukkue pelaa väärin.

Koska nämä ISISläiset eivät toimi “rationaalisesti”, meidän mielestämme, on paljon parempi, että aletaan hoitaa hommaa kotiin silleen kuin he sen iman rationaalinsa mukaan haluavat: Viedään taivaspaikka jälkikäteen, ja poltetaan ruumis, niin että jälkeenpäin pesu ja hautaus ei onnistu, vaan seuraa “ikuinen kadotus”. Eli ISIStaistelija on otettu pois 72 neitsyen luota. Tällöin toimimme TeRojen kannalta rationaalisesti, ja muodostamme uhan heille heidän rationaalinsa mukaan. Jos kuolema ei sinänsä toimi pidäkkeenä, niin ikuisen elämän epääminen sen tehnee.

Suomessa ei tilanne ole vielä päällä, ja toivottavasti ei sellaiseksi tulekaan, mutta lienee parempi kertoa jo etukäteen kaikille kuinka käy jos joku nostaa miekkansa Suomen Leijonaa vastaan. Leijona silittää hellästi jos on kiltti ja raatelee säälimättä jos on ollut tuhma.

En ainakaan ekassa vaiheessa lähtisi kerrostaloja pistämään sileäksi terroristin perheen ympäriltä, vaikka perheenkin karkottaisin, ellei ilmiantoa tulevasta terroristista tule ihan lähipiiristä. Silleen “Divide et impera”, lähtöisesti.

20.10.2015 lisätty kuvat ja linkit, sekä editoitu tekstiä.

About epamuodikkaitaajatuksia

Viisikymppinen jannu, joka on huolissaan siitä miten maanpuolustus ja turvallisuus makaa Lapissa, Suomessa ja Euroopassa. Harrastuksina Amerikkalainen jalkapallo ja SRA ammunta, Defendo ja Krav Maga. A guy about 45, who has a "thang" for military current issues, defense and shooting. Not to forget American football. Also Krav maga and Saario Defendo is done for the kicks.
This entry was posted in hypoteesitilanne, maahanmuuttajat, sisäinen turvallisuus, terrorismi and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s