Euroopan Unionin hallintomandariinit vauhdissa

Saimme viimeviikolla kuulla huhuja, ja perjantaina ehkä omin silmin lukea uutta EUn ehdotusta tuliasedirektiiviksi. Kommentoin asiaa enemmän, kun olen direktiivin lukenut. MUTTA:

SA-int haluaa omat Spollit vahtimaan kenraalikunnan ja sotilasinfrastruktuurin turvallisuutta Asiasta voit lukea TÄSTÄ.

Puolustusvoimat kieltää kapiasia käyttämästä sotilaspukua julkisuudessa. Itse kirjoitin tästä julkisen tilan luovuttamisesta TÄÄLLÄ.

Terrorisikujen ehkäisemiseksi ja torjumiseksi ei ole muuta keinoa, kuin YKSITYISTEN IHMISTEN mukanaan kuljettamat aseet. Tästä INTERPOLin päällikkö 2013. Siis Al Shababin Kenian ostoskeskusiskun jälkeen.

Suomeenkin on siirtolaistulvan aikana tullut paljon ISIS  nukkujia, jotka ovat jättäneet partansa ja identiteettinsä Syyrian kentille. Yleisesti arvellaan että Siirtolaivirran joukossa olisi noin 2% aitoja Teroja. Suomeen olisi siis saapunut jo noin 600 kovan linja ISISlaäistä. Lisää vaikka TÄÄLTÄ. Yleensä puhutaan noin 2%, mutta olen sen puolittanut varovaisuuden vuoksi. muissa kirjoituksissani.

Poliisi on säästetty kuralle, ja nekin kuralla olevat resurssit on sidottu siirtolaissirkuksen pyöritykseen..

Nyt siis EUn palatsieunukit haluavat viedä hallintoalamaisilta kyvyn puolustaa itseään vaikkapa mielivaltaista Eu lainsäädäntöä vastaan. Puhumattakaan muita läheisempiä uhkia vastaan.

PV katsoo tarvitsevansa lisäsuojaa, koska maahan on pesiytynyt terroristeja. poliisin resurssit on sidottu turhaan paperinpyöritykseen, eikä turvallisuuden valvontaan. ja nyt tavallisten ihmisten, niiden jotka ovat viimekädessä vastuussa omasta turvallisuudestaan, pitäisi luovuttaa aseensa pois, koska terroristit ovat onnistuneet salakuljettamaan aseita EUn alueelle. Eli lainkuuliasita kansalaista saa, ja pitää rangaista sellaisesta, jota joku rikollinen on tehnyt. No HUH HUH.

Suomen puolustus perustuu reserviläisiin ja heidän taitoihinsa. Siksi esitys “pelottavannäköisten” puoliautomaattikiväärien kieltämistä, siis ihan tavallisten sotilasaseiden NÄKÖISTEN aseiden kieltämistä, voidaan pitää lähinnä yrityksenä rapauttaa Suomen puolustusta. Tästä ovat kirjoittaneet Suomen Sotilas, Reserviläislehti, Sekä blokistikollegat Yrjöperskeles TÄSSÄ, ja TÄSSÄ, sekä Takkirauta TÄSSÄ.

Aseiden, varsinkaan laillisten aseiden määrä yhteiskunnassa ei korreloi ampuma-ase rikollisuuden kanssa. Kaikille diktatuureille taas on yhteistä tarve kieltää tavallisten kansalaisten aseenomistusoikeus: Tämän tekivät natsit kritalliyön jälkeen juutalaisten osalta, mutta antoivat hyvin vapaat kädet NSADPn jäsenistölle hommata pistooleja. Lenin kielti aseet oikeastaan kategorisesti kaikilta vuoden 1929 aselaeilla. Nyt samaa yritetään siis “Eurostoliitossa”. Tälle pyrkimykselle ei pidä, eikä saa, antaa periksi. Tälläinen avaa vain tilaa yhä pahenevalle direktiividiktatuurille.

Olen varma että Itäisen euroopan maat eivät ole missään olosuhteissa suostumassa tähän EU-mandariinien uusimpaa aivopiereskelyyn.

Eli Saatanan EU tunarit!

About epamuodikkaitaajatuksia

Viisikymppinen jannu, joka on huolissaan siitä miten maanpuolustus ja turvallisuus makaa Lapissa, Suomessa ja Euroopassa. Harrastuksina Amerikkalainen jalkapallo ja SRA ammunta, Defendo ja Krav Maga. A guy about 45, who has a "thang" for military current issues, defense and shooting. Not to forget American football. Also Krav maga and Saario Defendo is done for the kicks.
This entry was posted in Aseet, Aselait, henk.koht and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s