Kenelle kellot soivat? Ne soivat F-35:lle.

Kanada on päätänyt luopua JSFstä, ja laittavat pystyyn tarjouskilvan maan seuraavan hävittäjän valitsemiseksi. Lukea voi TÄÄLTÄ.

US of A:ssa mahdollinen tuleva presidentti Donald Trump on ilmoittanut laittavansa koko JSF ohjelman lihoiksi samoin. Lisää voi katsoa vaikka TÄÄLTÄ.

Näyttää siis kovasti siltä, että JSF ei ole kauhean hyvä vaihtoehto Ilmavoimien uudeksi koneeksi. Kone on osoittautunut pettymykseksi, ja paljon puhutut “esteiden ylittämiset” ovat onnistuneet vain esteiden tasoa laskemalla. Sanalla sanoen JSF näyttää yhä enemmän pahalta virheeltä USAn ilmavoimille.

Toisessa maailmansodassa Martin B-26 Marauder nimettiin lentäjien toimesta “flying Prostitute” Koska se lensi, mutta sillä ei ollut, ohutsiipisenä koneena, ilmiselvää keinoa pysyä ilmassa. F-35 taitaisi ansaita liikanimen “Flying Cocktease”, koska kone (ja valmistaja) Antavat kyllä ymmärtää, mutta eivät ymmärrä antaa.

About epamuodikkaitaajatuksia

Viisikymppinen jannu, joka on huolissaan siitä miten maanpuolustus ja turvallisuus makaa Lapissa, Suomessa ja Euroopassa. Harrastuksina Amerikkalainen jalkapallo ja SRA ammunta, Defendo ja Krav Maga. A guy about 45, who has a "thang" for military current issues, defense and shooting. Not to forget American football. Also Krav maga and Saario Defendo is done for the kicks.
This entry was posted in HX-ohjelma, ilmavoimat and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s