Kolme vuotta tänään täyteen.

Itse en sitä huomannut, koska nyt on vähän synttäreitä päällä, (isän ja teitenkin erityisesti vaimoveitikan), mutta WordPress muistutti asiasta.NO kiitos. Olen varmaan teillekin mainostuloja luonot, kun kerran muistatte kiittää.8)

About epamuodikkaitaajatuksia

Viisikymppinen jannu, joka on huolissaan siitä miten maanpuolustus ja turvallisuus makaa Lapissa, Suomessa ja Euroopassa. Harrastuksina Amerikkalainen jalkapallo ja SRA ammunta, Defendo ja Krav Maga. A guy about 45, who has a "thang" for military current issues, defense and shooting. Not to forget American football. Also Krav maga and Saario Defendo is done for the kicks.
This entry was posted in Jotain aivan muuta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s