Etnisiä suomalaisia lähtenyt saamaan sotilaskoulutusta ulkomaille

Vakavia uutisia vieraiden valtojen toiminnasta maassamme. ilmeisesti ulkomaiset toimijat ovat värvänneet ylioppilaita ja jo työelämässä mukana olevia hakeutumaan sotilaallisen toiminnan harjoitteluun ulkomaille.

Noin 1000 suomalaista on lähtenyt salaa eri reittejä maasta hakeutuakseen Lockstediin sotilaskoulutukseen. Sotilastaitoja opettava kurssi oli aluksi naamioitu partiolaisjohtajien kurssiksi, mutta todellinen asian karva on paljastunut nyt sukulaisille ja tuttaville. Kaiken lisäksi nämä maanpetturuudesta ja väkivaltarikoksista syytettävät harhaiset nuoret ovat joutuneet tulitaisteluihin poliisin kanssa ja ovat kierrelleet värväämässä lisää helposti innostuvia nuoria mukaansa tähän valitettavaan toimintaan. Värväystä on tapahtunut koko maassa. Jopa eräs kuuluisa säveltäjä on säveltänyt kappaleen heidän ylistyksekseen.

Miksi virkavalta ei takavarikoi kaikkien ulkomaillepyrkivien nuorten miesten passeja?

About epamuodikkaitaajatuksia

Viisikymppinen jannu, joka on huolissaan siitä miten maanpuolustus ja turvallisuus makaa Lapissa, Suomessa ja Euroopassa. Harrastuksina Amerikkalainen jalkapallo ja SRA ammunta, Defendo ja Krav Maga. A guy about 45, who has a "thang" for military current issues, defense and shooting. Not to forget American football. Also Krav maga and Saario Defendo is done for the kicks.
This entry was posted in henk.koht, sisäinen turvallisuus, Tilanne päällä, voimapolitiikka and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Etnisiä suomalaisia lähtenyt saamaan sotilaskoulutusta ulkomaille

  1. Laurel C says:

    Great blog I enjoyyed reading

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s