Turvallisuuspolitiikka for noncombatant loved ones, eli mistä IsoT ja monet muut pitävät melua?

Kouluissa on ollut se kiireinen kuukausi, joten olen viettänyt vähän hiljaista eloa, vaikka kirjoittaakin olisi huvittanut. koetetaan nyt sitten vähän paikata asiaa.

Rakas vaimoni kertoi tässä iltana muutamana, että ei halua lukea blokiani, koska: “on tosi pelottavaa ajatella niitä asioita.” Niinpä ajattelin sitten kääntää tämän postauksen vähän kieli poskella sellaiseksi, että perusteet tulevat näkyviksi, myös vähemmän asiaa seuraaville. 

Suomi-Neito ja Karhu

Suomi neito, jatkossa Suoma, oli päässyt irti painostavasta ja henkistä väkivaltaa sisältäneestä suhteestaan Karhuun. Karhu ei ollut varsinaisesti suhteen alkuaikojen jälkeen koskaan käynt väkivaltaiseksi, mutta oli aika narsisitisesti kyttäillyt Suomaa ja sitä kenen kanssa Suoma sai pitää yhteyttä ja millaisia vaatteita ja mööpeleitä Suoman oli sopivaa ostaa. Karhulla oli kyllä ollut rahaa, ja siksi Suoma oli tyytynyt lypsämään ylihintaa kaikista kamppeista ja parsimisista ja muista palveluksista mitä hän oli Karhulle tehnyt.

Karhun narsismi oli ollut hyvin painostavaa, ja monet sukulaiset muunmuassa Svea ja Norja olivat usein pohtineet koskahan Suoman kävisi Karhunsa kanssa huonosti, niinkuin monelle muulle Karhun haaremin tytölle oli jo käynyt. Suoma oli vain tyytynyt osaansa, ja istunut niissä pöydissä ja niissä juhlissa joihin Karhu oli hänen luvannut mennä ja jutellut niidenkin kanssa joista Karhu ei tykännyt mutta aina pitänyt visusti huolen että mitään pikku flirttiä ei ollut päässyt syntymään.

Sitten Karhulla oli tulleet vaikeat ajat: Firma meni konkurssiin, ja muutenkin karhulta olisi sekä ego että rahat loppu. Narsismi jäi, mutta karhu oli niin heikoilla, että ymmärsi itsekin olla nurisematta liikaa, kun Suoma alkoi kulkea enemmän ulkona ja kävi vähän vieraissakin EUn luona. Suoma tunsi elävänsä: Hän sai tehdä mitä halusi, ja kenen kanssa halusi, ja vaikka Karhu ei enään hänen ylihintaisia kätöstyksiään ostanut, niin rahaa oli kuitenkin niinpaljon, että kun taiten eli niin pärjäsi kyllä.

Kaikki tuntui olevan hyvin Suoma eleli onnellisena, ja tapaili ketähuvitti ja touhuili kaikenlaista mukavaa uusien kavereidensa ja EUn kanssa. Myös NATO kiinnosti Suomaa. Naton komeat lihakset ja öljytty vartalo herätti Suomassa kuumia tunteita, mutta vaikka Suoma flirttailikin NATOn kanssa aika raskaasti, niin muutamaa kiihkeää suudelmaa pidemmälle suhde ei edennyt.

Sitten tapahtui ikiviä: Karhu oli saanut taas firmansa kuosiin ja alkoi haikailla kaikkien entisten Biachiensa perään. Melkein kaikki Karhun entiset Biatchit olivat jo liittyneet NATOn tyttöihin, ja heitä ei enää kiinnostanut touhuamin Karhun kanssa. Silloin Suoma huomasi, että hän oli ihan yksin jäänyt pinteeseen. Melkein kaikki kohtalontoverit olivat jo hyvissä ajoin siivonneet itsensä pois KArhun vaikutuspiiristä, mutta muutama tytönhupakko oli jäänyt hastelemaan tuulia. Suoma ei ollut herännyt edes silloin, kun NATO flirtistä suuttunut KArhu leikkasi Georgia paralta korvat. Nyt sisar Ukraina oli menettämässä koko takalistonsa EUn kanssa peuhailun takia.

Svea ja Suomi katselivat nyt vähän neuvottomina maailmaa, ja huomasivat olevansa iakalailla ainoita, joita Karhu vielä voisi rökittää Ukraina paran lisäksi. Pelotti ja oli ankeaa. Tytöt miettivät yhdessä pitäisikö mennä Juttusille NATOn kanssa maksoi mitä maksoi, mutta KArhu oli niin arvaamaton, että varsinkin Suomaa pelotti. KArhu oli jo monta kertaa tehtnyt Suomalle tiettäväksi että NATOn kanssa jos vehtaisi, niin alkaisi sellainen lätyn lätinä, että Sveakaan ei tuntisi Suomaa enään senjälkeen.

NArsisitinen karhu alkoi uhkailla molempia tyttöjä, ja alkoi tuntua entistä tukalammalta. Nyt olivat hyvät neuvot siis kallit. Mennä NATOn tyttöihin vai jäädä KArhun haaremiin? NATO oli semmoinen aika tasainen naapurinpoika, tylsä muta turvallinen, joka piti kyllä kavereistaan huolta. Karhu oli omistushaluinen ja määräilevä, ja pyrki kokoajan maksattamaan laskunsa kavereillaan.

Sen pituinen se,

Tässä siis noin ihmissuhteiksi muutettuna Suomen TurPo dilemma. Mennä väkivaltaisen narsistin kelkkaan, tai kivan naapurinpojan mopon selkään. Minusta ainakaan siihen kelkkaan ei kannata mennä. Aidalle ei voi jäädä istumaan, koska sieltä karhu kaappaa väkisin haaremiin.

About epamuodikkaitaajatuksia

Viisikymppinen jannu, joka on huolissaan siitä miten maanpuolustus ja turvallisuus makaa Lapissa, Suomessa ja Euroopassa. Harrastuksina Amerikkalainen jalkapallo ja SRA ammunta, Defendo ja Krav Maga. A guy about 45, who has a "thang" for military current issues, defense and shooting. Not to forget American football. Also Krav maga and Saario Defendo is done for the kicks.
This entry was posted in henk.koht, NATO jäsenyys, NATO keskustelu. Bookmark the permalink.

1 Response to Turvallisuuspolitiikka for noncombatant loved ones, eli mistä IsoT ja monet muut pitävät melua?

  1. Pingback: Informaatio- ja disinformaatio, puolueellisuus ja puolueettomuus, sota ja rauha. | Epämuodikkaita ajatuksia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s