Mamut ja Maanpuolustus vol II, sekä sisäinen turvallisuus

En aio puuttua Charlie Hebdoon tai Oulun kirveshippoihin muutenkuin yleisellä tasolla. Oikeastaan kimmoketta tälle bloggaukselle sain Atte Kalevan Blokista Uudessa Suomessa sekä Nasima Yasminin kirjoituksesta Lapin Kansassa (En valiteetavsti löytänyt linkkiä suoraan kirjoitukseen, mutta jos joku semmoisen löytää, niin liitän sen mielelläni). Voisi melkein sanoa että ruodimme kokoomuksen toimintaa, koska molemmat ovat aktiivi kokkareita.

Charlie Hedbo olisi hyödyllinen lehti Suomessakin. Ei siksi että kukaan sellaista haluaisi lukea, vaan siksi että se jatkuvasti ponnistaa sanavapauden ja jumalanpilkan välimaastoa. Suomessa sanavapaus ei ole koskaan olut korkealla kurssilla, vaan itsesensuuri ja “neuvostovastaiseksi” leimaamisen pelko on sulkenut suut tehokkaasti monelta toisinajattelijalta.

Minusta kyse on nimenomaan siitä mitä kantasuomalaiset ja maahanmuuttajat saavat, ja ovat oikeutettuja vaatimaan. Ennekaikkea ihmisillä on oikeus liikkua turvallisesti kaupungilla, ja käydä baarissa niin halutessaan ilman että joku, somali tai suomalainen, alkaa hutkia kirveellä, tai että mustalaiset, motskaripojat, tai Islamistit alkavat käydä tulitaistelua keskinäisiä kiistoja selvittäessään toreilla ja raiteilla.

Taannoisen Utsijoen puukotuksen jälkimainingeissa utsjokiset olivat valmiita kieltämään hesalaisilta kuntaan pääsyn, koskapa surmaan syyllistynyt oli helsinkiläinen päihteiden/huumeiden (väärin)käyttäjä, joka oli yrittämässä kuivillepääsyä kunnassa. Ei onnistunut kuiville pääsy. Asiasta en tiedä muuta kuin mitä olen antanut itseni lehdistä lukea. Poliisi sattui olemaan paikkakunnalla, joten kohtuutonta odostusaikaa ei lain paikallepääsyllä ollut. Ambulanssi HeKo tuli sitten Norjasta, mutta sillähän ei ollut sitten kiirettä. Uhri menehtyi paikan päällä. Eli jos kyseinen narkki olisi valinnut/seonnut vähän toisen päivän, ei minkäänlaista Suomen väkivaltakoneistoa olisi ollut paikalla. JOS kyse olisi ollut kouluampumisesta, olisi YO-päivänä parin vuoden päästä kylällä TODELLA hiljaista. Nyt oli onneksi keklu, ja sinivuokot lähistöllä. Ihmisillä, jopa espoolaisilla ja utsijokisilla, on erottamaton oikeus saada olla turvassa omalla kylällään.

Vaikka meille syötetään valtiovallan toimesta minkälaista unelmahöttöä, niin keskeisin valtion funktio on pitää huolta alueellaan väkivallan monopolista, eli taata ihmisten ja heidän omaisuutensa sisäinen että ulkoinen turvallisuus. Tähän kuuluu sitten poliisi, SuPo, armeija sekä tietenkin myös terveydenhuolto. JOS/KUN nykyinen SDP/KOK vetoinen euro edellä menevä Suomi ei pysty tästä lupauksesta kiinni pitämään, tulee väistämättä tapahtumaan siirtyminen korpilain aikaan. Se mihin se johtaa selviää seuraamalla Itä-Ukrainan uutisia.

Samoin tärkeä asia turvallisuudelle on yhdenvertaisuus lain edessä, ja oikeus oikeudenkäyntiin. Tästä syystä pidän nykyistä terroristilainsäändäntöämme huonona: Se antaa mahdollisuuden mielivallalle esimerkiksi PMC tai vapaustaitelu toiminnassa mukana olleille hallintoalamaisille. Siis jos joku lähtee vaikkapa Irakiin tekemään PMC keikkaa, hänet voidaan laittaa syytteeseen palkkasotilastoiminnasta, vaikka hän ei ole syyllistynyt Suomessa mihinkään rikolliseen. Jos vaikka olet ollut Saksassa saamassa sotilaskoulutusta vapauttaaksesi isänmaasi Tsaarinvallan ikeestä, olet syyllistynyt terrorismirikokseen, ja sinut täytyy tuomita. Tai jos olet lähtenyt Syyriaan taistelemaan sortavaa hallintoa vastaan, olet syyllistynyt terrorismirikokseen, ja olet joutumassa oikeuteen.

Koko terrorismi lainsäädäntö pyörii hyvin tiukasti terroristiorganisaatioksi MÄÄRITTELEMISEN ympärillä, että riippuu melkein täysin poliittisita silmälaseista oletko terroristi vai et. Sisällissodat ovat sellaisia paskamyrskyjä, että niissä kilttikin ihminen tekemään monenlaista sellaista, mikä on moraalitonta, että varsinkin voittaneen puolen rikokset kyllä tuppaavat jäädä unholaan. Maa jossa edes jonkiverran onnistuttiin knasallisessa eheytyksessä on Etelä-Afrikka. Esimerkiksi Zimbabwe eli, entinen Rhodesia, jatkaa oikeastaan sisällisotaa edelleen, Viholliset ovat vain muilla kuin musta-valkoinen linjoilla. Nyt jakolinja kulkee mustien heimojen välillä. Tilanne ei aivan näin simppeli ole, mutta maa on jonkinmoisessa kaaoksessa talouden sössimisen sekä hallituspuolueen mielivallan seurauksena.

Suomalaisilla on kuitenkin täysi oikeus odottaa, että ulkomaisista konflikteista palaavat elelevät Suomessa rauhassa, ja lakien mukaan niiden suojasta ja velvollisuuksista nauttien. JOS näiden lakien mukaan ei voi toimia, on turvallisuusviranomaisilla tai niiden puutteissa naapureilla, täysi oikeus pistää wannabe-jihadisti(t) kylmiksi. Naapureilla ei kuitenkaan ole oikeutta pistää esimerkiksi koko jihadistin sukua kylmäksi samaan läjään, vaan naapureiden täytyy noudattaa edelleen Suomen lakia.

Terrorismi on poliittinen rikos, ja mitä suurimmassa määrin poliittista ja islamistien kohdalla uskonnollista toimintaa. Tämä siksi että islamistin mielessä on mahdotonta erottaa uskontoa poliittisesta näkemyksestä. Islamismi ei tahdo muuttaa yhteiskuntaa äänestämällä, vaan pikemminkin väkivaltaisilla tempauksilla, joita terroriteoksi kutsutaan. Niiden tarkoitus on hiljentää arvostelijat ja saada muut alistumaan hengenlähdön pelossa terroristien vaatimuksiin. Yhteiskuntarauhan takia terrorismi on paras tappaa kätkyeeseensä. Tähän vaaditaan maahanmuuttajien toimintaa. JOS nyt tuntuu pahalta että kysytään “onko kirvestä mukana?”, niin kuinka pahalta tuntuu, kun joutuu tarkastettavaksi jokaisella asemalla ja jokaisessa linja-autossa.

Imaamien täytyy yksiselitteiseti saarnata islamismia ja terrorismia vastaan ilman mitään “ymmärrettävää” verukkeita. JOs osallistuminen yhteiseen liturgiaan yhteiskuntarauhan puolesta ei kiinnosta, löytynee keinoja nyppiä siivet sellaisilta paimenilta, jotka haluavat ajaa laumansa tuhoon.

Olen keskutellut useiden maahnamuuttajien kanssa Pariisin tapahtumista ja syylliseksi taphtumiin sanottiin minulle….. Mossad. En oikein jaksa uskoa, JOS mossad jäisi tällaisesta kiinni, seuraukset olisivat Israelin kaupalle aika katastrofaaliset. Semmingin, kun Ranska on hyökkäämässä joka tauksessa ISISksen kimppuun, joten Mossad ja israel ei saisi riskillä mitään. Eli veikkaan syylliseksi Islamismia.

About epamuodikkaitaajatuksia

Viisikymppinen jannu, joka on huolissaan siitä miten maanpuolustus ja turvallisuus makaa Lapissa, Suomessa ja Euroopassa. Harrastuksina Amerikkalainen jalkapallo ja SRA ammunta, Defendo ja Krav Maga. A guy about 45, who has a "thang" for military current issues, defense and shooting. Not to forget American football. Also Krav maga and Saario Defendo is done for the kicks.
This entry was posted in sisäinen turvallisuus and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Mamut ja Maanpuolustus vol II, sekä sisäinen turvallisuus

  1. Pingback: Soldiers of Odin, anarkistit ja mamut. Miten menee sisäinen turvallisuus? – Epämuodikkaita ajatuksia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s