Woodoo Tactical Shotgun Scabbard, Eli Haulikkohuotra Tactical Officers assosiationin siunauksella.

Ostin, kun halvalla sain, Woodoo Tacticalin Shotgun Scabbardin VARUSTELEKAsta. Niitä on vielä muutama jäljellä, jos luettuasi haluat investoida.Hintahan ei ollut paha, ja jokainen “vihreän jalokiven metsästyksen” teininä nähnyt haluaa tällaisen, vaikka muuta sanoisikin. 8)
käytössä
Kyse on siis yksinkertaisesta pussista, johon pumpparin tai puolarin saa ujutettua sisään niin että se pysyy menossa mukana. Näissä kuvissa mannekiinina on allekirjoittaneen 18″ piipulla oleva SRA taktiKuul Remington 870 Medium supparilla. Haulikko istuu hyvin ja napakasti suojassaan, eikä esimerkiksi väärinpäin käännettäessä putoa pois paikoiltaan.
WTSSPäältä

Pussin pinta on corduraa, ja itse pussi on hyvin pehmustettu, ja suojaa asetta kohtuullisen hyvin kolhuilta. Pussin pohjassa on tietenkin vedenpoistoaukko. Pussi on verhoiltu molemmin puolin MOLLE pohjilla, joten ammustaskua ja muuta tilpehööriä saa aseen mukaan tetsauspaikoille. Molle kiinnikkeet, eli PALS nauhat, ovat, ikävä kyllä, kiinteät molemmin puolin huotraa, joten ne pitää toiselta puolelta ratkoa irti.
WTSSVasemmalta

Periaatteessa kantolenkki on aivan turha: JOS haulikkoa yrittää vetää huotrasta, niin huotra kyllä seuraa varmasti mukana, joten parempi on laittaa huotra kiinni repun MOLLE pohjaan lenkeistään, jolloin repun paino mahdollistaa haulikon vedon. Silloin huotran ulkopuolelle saa vielä molleen kiinni tavaraa. Päivärepussa tämä ei onnistunut, koska päivärepun kyljissä on vain kolme MOLLE väliä, ja Woodoo tacticalin huotra vaatisi enemmän. En tiedä, en omista ns kolmenpäivän reppua, että voisi testata. Uskon, että voisi toimia MOLLE liivipohjassa tai suojaliivissä, mutta vaatii painoa/kiinnitystä vyöhön että veto toimisi. (En testannut.)

Huotra on myös niin tiukka, että kantotapana voi harkita kahta eri tyyliä: a) haulikko ladattuna, patruuna pesässä, ja varmistettuna. Tällöin virityskahva lukkiutuu eteen, ja ase voidaan vetää käyttövalmiina ulos huotrasta. Tai b) Jätetään patruunapesä tyhjäksi, mutta putkeen tavaraa, jolloin huotran tiukkuus vetää käyttökahvan TAAKSE kun ase laitetaan huotraan (eli patruunapesä on auki, ja tyhjä), jolloin ulosvedettäessä kahva liikkuu eteen ja OHO haulikko tulee TAAS käyttövalmiina ulos huotrasta. Muista varmistaa kuitenkin. Tämä olisi se “turvallisuuden maksimointi” kantotapa.

Tämä siis kisoissa, sopivissa paikoissa, tai metsästettäessä. Kun kuskaat remaria kodin ja radan väliä, niin ase täytyy tietenkin olla lataamattomana suojuksessa, Laki puhuu vain “suojuksesta” jossa asetta saa kuljettaa julkisella paikalla, mutta EN LÄHTISI koeponnistamaan Woodoo TActicalin Shotgun Scabbardilla lakia, koska perä jää näkyviin, ja jollekin kumiranteelle voi tulla henkinen pipi.

Arvioisin tämän kamppeen käyttökelpoiseksi haulikkosuojaksi metsästykseen ja SRA hommiin, edellamainituilla rajoitteilla

About epamuodikkaitaajatuksia

Viisikymppinen jannu, joka on huolissaan siitä miten maanpuolustus ja turvallisuus makaa Lapissa, Suomessa ja Euroopassa. Harrastuksina Amerikkalainen jalkapallo ja SRA ammunta, Defendo ja Krav Maga. A guy about 45, who has a "thang" for military current issues, defense and shooting. Not to forget American football. Also Krav maga and Saario Defendo is done for the kicks.
This entry was posted in Aseet ja varusteet, henk.koht, Kangastavara, SRA and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s