Grendel projektia

Olen jo pitkään suunnitellut ikiomaa 6,5mm Grendel prokkista. Tavoitteena saada aikaan sellainen noin 1000m tarkkuuskivääri. Ei niinkään “snaiperraifle” ala SAKO TRG, vaan “Designated marksman rifle” vähän niinkuin SVD, mutta tarkempi ja länsikomponenteistä.

Kaliberiksi valkkasin tuon 6,5mm Grendelin, noh, koska se on vaan minusta paras. Nyt löytyi sitten aseseppäkin, joka voisi konstruktion tehdä, jos en itse saa aikaiseksi ruveta kokoamaan. Wilska & Landen Firearms. Nimestä huolimatta ihan supisuomalainen firma. Herrat ottivat asiani omakseen, ja katselevat mitä asian puitteissa voivat minulle tarjota

About epamuodikkaitaajatuksia

Viisikymppinen jannu, joka on huolissaan siitä miten maanpuolustus ja turvallisuus makaa Lapissa, Suomessa ja Euroopassa. Harrastuksina Amerikkalainen jalkapallo ja SRA ammunta, Defendo ja Krav Maga. A guy about 45, who has a "thang" for military current issues, defense and shooting. Not to forget American football. Also Krav maga and Saario Defendo is done for the kicks.
This entry was posted in Aseet, Aseet ja varusteet, henk.koht, Jotain aivan muuta, SRA and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s