Sisäinen turvallisuus, ISILin suomenkielinen propaganda ja alasajettu turvallisuus.

Kävin huvikseni lukemassa ISILin lehteä Rumijahia (Roomaa). Pläjäys on ammattimaisen näköinen ja kestää visuaaliselta ilmeeltään kyllä vertailun esimerkiksi brittien “soldier” lehden kanssa. Voit käydä itse katsomassa vaikkapa TÄÄLTÄ. Lehdellä kosikellaan EUROOPASSA radikalisoituvaa nuorisoa, joka kyllä hallitsee englannin, mutta ei arabiaa. Kyseessä on siis porttilehti terrorismiin.

Edelleen Suomessakin ollaan heräämässä vierastaistelijoiden aiheuttamaan terroriuhkaan. Tässä juttua Lapin Kansasta aiheesta. Huomautan tässä, että ihan normaalien palkkasotilaiden ei tiedetä aiheuttaneen terroriongelmia kotimaissaan, joten en kehota rajoittamaan sodan käsityöläisten toiminnanvapautta maailmassa. Itse olen mieltä, että JOS haluaa kerran sotimaan, ei sodan takia saadulle turvapaikalle liene niin tarvetta. Mitäs mieltä itse olette?

Myös Pasilan ja Seutulan välillä näyttää olleen mellakointia. Vihervasemmisto on vastustanut palautuksia Afganistaniin puheenjohtajansa Ville Niinistön johdolla. Sivumennen voisin sanoa, että jännää että näitä palautuksia vastutetaan nyt. Viktroria Mullova oltiin kyllä palauttamassa Neuvostoliittoon, samoin virolaiset jotka olivat maahan päässeet. Puhumattakaan 1945 jälkeen jolloin myös kolmansien maiden kansalaisia palautettiin Neuvostoliittoon. Itse oletan, että tuomioistuinten laivoimaisia päätöksiä noudatetaan myös vasemmalla laidalla. Jos jokainen saa päättää mitä lakeja nyt sattuua haluta noudattaa, niin minä ainakin luovun ensimmäisenä nopeusrajoitusten noudattamisesta. Samoin jätän autoverot maksamatta, ja ostan halvempia autoja Virosta. Niinistön Villellä on kokemusta myös näiden kepposten tekemisestä. 8)

Helsingin pormestarinvaalitkin ovat ihan nurkan takana: Niissä ratkaistaan pitkälti tuleeko Helsinkiin “Upouusi, Liian Iso moskeija” vai ei. Vihreiden Sinnemäki varovasti haluaa, kokoomuksen Vapaavuori vastustaa. Kaupungilta toivottaisiin paraatipaikalta suurensuuri tontti. (MTV3 juttu tässä). Projektikoordinaattori Pia Jardi haluaa, että moskeija toimii “Suomalaisten muslimien ehdoilla”. Ilman että yksityiset rahoittajatahot voivat puuttua päivästä-päivään toimintaan moskeijassa. Uskon kyllä, että halu on tämä. Mutta on edelleen hyvin epäselvää MIKÄ se “suomalaisten muslimien” tahto on?

Samaiset “suomalaismuslimit” ovat kutsuneet tänne radikaalisaarnaajia ennekin. Ja kyllä rahoittaja varmaan haluaa käyttää “poliittista ohjausta” peliin, kun kerran viulutkin maksaa. Tämä tarkoittaa, että he hyväksyvät imaamit, ja ei tuolta Lähi-idän sunnalta kovin sovinnollisia imaameja tahdo löyttää. Elikkä kauniista puheista huolimatta kyseinen moskeija radikalisoituu noin viidessä vuodessa. Näin on käynyt kaikissa Euroopan maissa, ja ei ole mitään syytä miksi näin ei Suomessa tapahtuisi. Varmaan Helsingin juutalaiselta seurakunnalta kannattaa aina etukäteen kysyä, hyväksytäänkö imaamitarjokas Suomeen vai ei. Ihan jo uskonto- ja yhteiskuntarauhan nimessä.

About epamuodikkaitaajatuksia

Viisikymppinen jannu, joka on huolissaan siitä miten maanpuolustus ja turvallisuus makaa Lapissa, Suomessa ja Euroopassa. Harrastuksina Amerikkalainen jalkapallo ja SRA ammunta, Defendo ja Krav Maga. A guy about 45, who has a "thang" for military current issues, defense and shooting. Not to forget American football. Also Krav maga and Saario Defendo is done for the kicks.
This entry was posted in sisäinen turvallisuus, terrorismi and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s