Temppeliaukion kirkon terroriuhka, piispalliset saatanalliset säkeet ja vähän pommittelua Brysselissä.

Saimme maanataina ikäväksemme lukea, että terrorismi on, vihdoin, tullut Suomeen.  Ja on edelleen kovasti voimissaan Brysselissä. Toki olemme nähneet, esimerkiksi Presidentti Mauno Koiviston hautajaisten yhteudessä, kuinka SUOMESSA suojataan ihmisjoukkoa kuorma-auto iskulta. Tähän asti on siis päästy: Kaukki EU uskovaiset voinevat olla onnellisia siitä, että olemme viimein päässeet osaksi Eurooppalaista kaupunkikulttuuria. Odotottelemme vain Helsingin Pormestarin lausuntoa siitä kuinka “terrori-iskut kuuluvat suurkaupungissa elämiseen” ja siitä pitäisi oikesataan olla onnellinen. Tässä Lontoon pormestarin Khanin tyylinäyte aiheesta. Se tässä ON tietenkin totta, että saatuamme kolmekymmentätuhatta potentiaalista syrjäytyjää, on terrori-iskujen todennäköisyys kasvanut moninkertaisesti. Tämä ei ole “razzizimi”, tämä on tilastotiedettä ja matematiikkaa.

Syy miksi ISIS laittoi taistelijoita Eurooppaan on ilmiselvä: Lisäämällä terrori-iskuja Euroopassa poistetaan hieman painetta omilta kotikonnuilta. Osa taistelijoista siirtyi tietenkin omaehtoisesti, kaneetilla “He who fights and runs away, may live and fight another day”. Varsinkin kun Eurooppaan päästiin ilman minkäänlaista tutkintaa tai haastatteluprosessia. Siis taistelijoita on myös saatu turvaan, josta he voivat myös palata alueelle, kun tilanne rauhoittuu. Irak ja Syyria eivät ole rauhoittumassa ainakaan nyt näkyvissä olevassa tulevaisuudessa. Edelleen EUssa onnettomasti järjestetty sisärajojen sulkeminen, tai pikemminkin sen tekemättä jättäminen, varmisti sen, että ongelma saatiin levittymään koko EUn alueelle. Tästä oli/on ollut viitteitä jo heinäkuussa 2015, mutta ongelmaan tarttuminen koettiin hankalaksi, koska rasisimi. Mutta nyt on kakki housussa, ja koko eurooppalaiset joutuvat sitomaan resursseja tänne. Sivumennen sanoen, ranskalaiset, nuo kovakouraiset ja aina tyylikkäästi hommansa hoitavat veijarit, maksavat ranskalaisista jihadistesta tapporahaa Levantin alueella. Ongelmat eivät seuraa kotiin kun ne hoidetaan päättäväisesti ja lopullisesti ongelma-alueella. Ei nyt sillä että Ranskan turvallisuusviranomaiset kavahtaisivat murhata kotimaassakaan.

Suomihan on edelleen EUn mallioppilas, ja ottaa sen mitä EU määrää, vaikkei kukaan muu piittaa EUn taakanjaosta mitään. Kyllä edelleen siintää EU hillotolpat suomalaispolittikkojen märkääkin märemmissä ja kiihkeissä unissa. Kirjoitus on kilpailevan puolueen pää-äänenkannattajalta, mutta minusta noin jaliskenttätarkkuudella oikeaan osunut. Meillä ei ole konservatiivista oikeistopuoluetta, koska kaikkien on pitänyt ahtautua samaan mielipidekäytävään. Siellä taas ekosysteemiä hallitsevat vihreät ja vasemmisto, joten mielipiteenvapautta ei sallita. Tämä taas estää Suomessa tehokkaasti koko turvallisuusratkaisusta puhumisen. Ja haittaa poliisin toimintaa. “Etninen profilointihan” on jostain syystä kielletty, vaikka tyhmimmällekin pitäisi olla selvää, että ISIS terroristiä on aika vaikea löytää kyselemällä Muonion peräkylillä saamelaisilta tietoja. Eikö vain?

Saman terroriasian tiimoilta lähti Helsingin Piispa Irja Askola loihe lausumaan että Terrorismi on globaalin epäoikeudenmukaisuuden hätähuuto: Höpö höpö Irja, se on osoitus siitä, että olemme Suomessa ottaneet myös käärmeitä povellemme. Nämä terroristit totetuttavat saatanallista oppia, jossa tarkoitus on edistää POLIITTISTA agendaa. Se agenda ei ole “köyhyyden poistaminen” se on Kalifaatin luominen koko maailmaan. ISIS kokee käyvänsä uskonsotaa kalifaatin luomisen puolesta, ja meidän ongelmamme on kaksisuuntainen. Kuinka estää moisen ääriajattelun sympatiseeraaminen sekä toimiminen Suomessa, ja kuinka tuhota Kalifaatti Lähi-Idässä. Suomen ongelma keskittyy tähän oman tontin puhtaana pitämiseen, ainakin kunnes Ranska pyytää meiltä joukkoja lähi-itään.

Kehotankin siis Piispa Askolaa keskittymään Luterilaisen kirkon asioihin: Teillä on jokin ongelma asiakkuuskokemuksessa: Kirkko vuotaa kuin seula kaikkialta. Suurin mielenkiinto piispoilla on päästä mukaan siihen “mielipidekäytävään”, Ja siksi kopioidaan kaikki Viher-Vasemmistoa miellyttävät asiat omaan agendaan. MUTTA Vihervasemmisto EI OLE liittymässä Ev.Lut. kirkkoon, puolueessahan naurettaisiin moiselle taantumuksellisuudelle. Ev. Luttien pitäisi saada uskovat konservatiivit takaisin joukkoonsa, mutta se ei nykyisellä kirkon mielipideilmastolla onnistu. Kas siinäpä kirkonisille ja -äideille puuhaa.

Eun komissio on aloittanut hyökkäyksen Eurooppalaisten oikeuksia vastaan: EU komissio katsoo, tutkimuksiin tai vaikutuksiin perehtymättä, että Lainkuuliaiset eurooppalaiset aiheuttavat terrori- ja väkivaltarikollisuus ongelmia. Tämä on ihan luonnollista, koska tutkimuksilla olisi ollut päinvastainen todistusvoima. Vapaammat aselait VÄHENTÄVÄT väkivaltarikollisuutta, kas kun rikollisetkin ymmärtävät, että PUOLUSTUSKYVYTÖN uhri on hyvä uhri, ja toisenlaiset ovat huonoja uhreja. Komission eistyksen tarkoituksena on vain kerätä kansalaisilta aseet pois, ihan niinkuin Natsi Saksassa ja Neuvostoliitossakin toimittiin; oman vallan pönkittämiseksi.

Nyt kuitenkin on niin, että Lontoon iskussa toukokuussa polisiin paikalletulo kesti kahdeksan minuuttia. KAIKKI uhrit 7min ja 55 sek jälkeen olivat täysin tarpeettomia: JOS euroopassa olisi voimassa ns “concealed carry” lainsäädäntö, ja CC olisi vaikkapa prosentilla ihmisistä, olisi ainakin yksi aseistettu ja turvallinen kaveri ollut pistämässä islamistiterroristeille ikävästi kävyn kylkeen. TÄMÄ on ainoa oikea tie rakentaa turvallisuutta Euroopassa tänä Terrorinvastaisen sodan aikana. Siitä ei lainkuuliaisille kansalaisille ole mitään vaaraa. Laitampa linkin tapauksiin jossa concealed carry lainsäädäntö ja ja CC luvallinen” kunnon kaveri”® on hoitanut tilanteen minimi uhreilla.

Edelleen kehotan kaikkia järkeviä ihmisiä osallistumaan Firearms Unitedin aloitteeseen saada aseenkanto kaikkien lainkuuliaisten Eurooppalaisten turvaksi. Kannattaa tutustua CARRYNOW.eu sivustoon.

About epamuodikkaitaajatuksia

Viisikymppinen jannu, joka on huolissaan siitä miten maanpuolustus ja turvallisuus makaa Lapissa, Suomessa ja Euroopassa. Harrastuksina Amerikkalainen jalkapallo ja SRA ammunta, Defendo ja Krav Maga. A guy about 45, who has a "thang" for military current issues, defense and shooting. Not to forget American football. Also Krav maga and Saario Defendo is done for the kicks.
This entry was posted in Aselait, henk.koht, informaatiosota, Jotain aivan muuta, maahanmuuttajat, sisäinen turvallisuus, terrorismi and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s