Vasemman laidan mopo keulii taas pahemman kerran

Vaikka Putinin viides kolonna Suomessa pitääkin asiaa extremistien touhuina. On kuitenkin Suomessa ampuminen ja metsästys aivan tavallisten ihmisten hommaa. Nykyinen Kansan Uutisten kolumnisti Jaana Haapasalo on muun muassa kuvaillut metsästystä ja urheiluammuntaa patologiseksi harrastukseksi. Jaana Haapasalo ei ole dosentti joka mitenkään nostaisi erään toisen dosentin kanssa suomalaisten dosenttien ja dosentuurien arvostusta. Haapasalolla tuntuu olevan niin paljon tarvetta julistaa, ja muun yhteiskunnan arvomaailmaan kuulumattomia ajatuksia, että hänen on hyvin vaikea työllistyä tai pitää työpaikkaansa. Esimerkkinä tästä vankilapsykologin paikan täyttö 2017 talvella. Haapasalo koki tulleensa kaltoinkohdelluksi. Veikkaan että Haapasalo oli niin pätevä, että haastattelukutsussa ei voitu sivuuttaa, mutta että haastattelijat tiesivät että töihin ei kannata ottaa. Loput nillityksestä voi lukea linkin takaa.

SDPn vanha vihainen mies, kansanedustaja Erkki Tuomioja, ihmettelee, sitä minkä takia Puolustusvoimat antaa rynnäkkökivääriä maanpuolustuskoulutusyhdistyksen ja edelleen maanpuolustajien käsiin. NO, ensinnäkin kun rynnäkkökivääristä RK 62-76 on tehty puoliautomaattikivääri, se lakkaa olemasta rynnäkkökivääri. Tässä Tuomioja johtaa ihmisiä tahallaan harhaan. Toisekseen, kouluttamisen ja harjoittelun kannalta ase täytyy olla mahdollisimman lähellä loppukäyttäjää. Kolmannekseen. 400 asetta ei ole muuta kuin pieni alku, kun reserviläisiä on Suomessa kuitenkin yli miljoona. Tosin Tuomiojan mielestä maanpuolustamiseen tarvittavat aseet piti olla puolustusvoimien hallussa, mutta viime kädessä puolustusvoimat olemme me, sinä ja minä.

Vasemmistolla on vaikea ymmärtää sitä, että aseet pitää olla niiden käyttämistä harjoittelevien käsissä eikä varastossa. Linkittämässäni tekstissä epäillään terroristien saavan reserviläisiltä verraten helposti aseita käsiinsä. Ja saattahan se reserviläinenkin traumatisoitua kokea herätyksen ja radikalisoitua. Siis edelleen kirjoittajan mukaan. Kuitenkin pienten vihreiden veijareiden torjuntaa on syytä kehittää. Täytyy kysyä että miten näissä puitteissa? Aseita ei saa olla, mutta niiden käyttöä on harjoiteltava, ja ne täytyy olla reserviläisten nopeasti saatavilla. Mieleen tulee Sveitsin malli, mutta siellähän aseet, samoin kun Virossa ja Ruotsissa, ovat ilma ongelmia aktiivisten reserviläisten kotona. Jännää että asia, joka on mitä ilmeisemmin OK SDP:lle Ruotsissa on on iso njet-njet SDP:lle Suomessa. Kyseessä lienee vain suomettumisen- ja vallankumoustoiveiden haamu SDPssä.

Edelleen rynnäkkökiväärit on kuulemma suunniteltu ihmisen tappamiseen. Kyllä, kyllä mutta ainahan sitä sodissa Ihmisiä kuolee. Politiikan vasemmilla rannoilla ei saisi unohtaa näitä elämän rujoja pikku totuuksia. Tekeekö se pienien vihreitten miesten maahantunkeutumisen riski reservin aseiden, siis ihan oikeiden rynnäkkökivääreiden, säilyttämisen kotona pienemmäksi pahaksi, vai kremlin takuumiesten mielestä suuremmaksi.

Pitäisi muistaa, että Suomea ei puolusteta puhumalla solidaarisuudesta, tai EUn tyhjästä solidaarisuuslauseesta, vaan tappaamalla niillä tappamiseen tarkoitetuilla rynnäkkökivääreillä “pieniä vihreitä miehiä”, kunnes pienet vihreät miehet loppuvat.

About epamuodikkaitaajatuksia

Viisikymppinen jannu, joka on huolissaan siitä miten maanpuolustus ja turvallisuus makaa Lapissa, Suomessa ja Euroopassa. Harrastuksina Amerikkalainen jalkapallo ja SRA ammunta, Defendo ja Krav Maga. A guy about 45, who has a "thang" for military current issues, defense and shooting. Not to forget American football. Also Krav maga and Saario Defendo is done for the kicks.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Vasemman laidan mopo keulii taas pahemman kerran

  1. Joku Toinen says:

    No niin, saahan sitä ihmisiä tapettua vaikka kuorma-autolla, kuten olemme saaneet oppia. Pitäisikö siis autotkin kieltää?

    • Niinpä. Ja lainsäädännöllisesti toisen tappaminen on kielletty änihau erittelemättä kiellettävyysasteita sen enempää. Tämä hoplofobia on briteissä johtanut jo siihen että paikkojakin kerätään tavan kansalta pois. 8(

  2. Pertti Latvala says:

    Oikeinpa kuoma kirjoitat. Rynkyt reserviläisille kotiin ja mielenterveyshoito takaisin aikaan ennen “säästöjä”. Täten ei ole vaaraa noista avohoitolaisista. Ja kyllä se rynkky on tarkoitettu vihollisen eliminointiin siten että siitä ei koidu enää vaaraa itselle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s