Päivi Nergin outoja ajatuksia.

Sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg oli tämän aamuisessa Helsingin Sanomien jutussa avannut sanaisen arkkunsa sisäisestä turvallisuudesta. Mikään Nergin ajatuksissa ei nyt ole “suorastaan outoa” mutta painatukset ovat minusta hieman ihmeelliset. Päivi Nergin näkemys siitä, että kantasuomalaiset syrjäytyneet ovat suurempi terroririski kuin syrjäytyneet maahanmuuttajat. Tämä saattaa hyvinkin pitää siltä kantilta paikkaansa, että näillä syrjäytyneilläkin nuorukaisilla on joko kokonaan saatu tai osittain suoritettu asepalvelus takanaan. Mutta koskapa Suomessa ei ole tapahtunut 70-luvun jälkeen montaakaan terrori-iskuksi luokiteltavaa tapahtumaa, täytyy minun todeta että Päivi on väärässä. Eikä yksinomaan väärässä vaan täysin väärässä.

Siinä kansliapäällikkö Nerg on täysin oikeassa, että suurimpia turvallisuusriskejä “koko Nuorten Miesten segmentissä” on juurikin syrjäytyminen. Kun tulevaisuutta ei ole, aletaan takertua hyvin outoihin kaveri piireihin, jotka kylläkin kantasuomalaisten tapauksessa ovat yleensä roolipeli harrastuksia tai jotain muita esoteerisia pelejä ja/tai nörtti harrastuksia. Maahanmuuttajien kohdalla syrjäytyneet vedetään moskeijoiden sisällä piilossa toimiviin terrorismipiireihin. Tämä on totta kaikissa Euroopan suurkaupungeissa, ei kylläkään kaikissa moskeijoissa, ja Ruotsissa, joten on lapsellista kuvitella, erityisesti Sisäministeriön kansliapäällikön aivoissa, että tilanne olisi Suomessa jotenkin toinen. Todisteita on jo pilvin pimein, sekä aihe- että tekopuolelta, joten sisäministeriössä joko valehdellaan tai ollaan tyhmiä. En tiedä kumpi on vaarallisempi vaihtoehto.

Jostakin syystä kansliapäällikkö Nerg Katso nämä roolipelipiirit vaarallisemmiksi kuin suoranaisen radikalisoitumiseen ja radikalisoimiseen pyrkivät opintopiirit. Tähän Haluaisin saada sisäministeriöstä tai asianosiaselta ministeriltä Paula Risikolta jonkinnäköisen vastineen. Minun mielestäni kansliapäällikkö Nerg on nyt käyttänyt kaiken huumori arvon itsestään ja mielestäni sisäministeriössä olisi aika tehdä ratkaisuja ja pistää kansliapäällikkö kiertoon jos hän itse tajua erota tehtävästään. En tarkoita, että hänen ihmisarvonsa olisi mennyt, mutta tarkoitan että kenenkään itsellisesti ajattelevan on hyvin vaikea enää suhtautua kansliapäällikkö Nergiin vakavasti.

Toinen jännittävä häppeninki on tänään tapahtunut Jyväskylässä vastaanottokeskuksessa jossa poliisipartio on mielenosoittajien toimista piiritetty johonkin huoneeseen. Siis Huomatkaa viranomaiset virantoimituksessa on piiritetty vastaanottokeskuksessa “mielenosoittajien” toimesta vastaanottokeskuksen tiloihin. Sinänsä keskustelu yhteydessä hän ei ole mitään pahaa, mutta jos sen jälkeen kun viranomaisia otetaan noin puoliksi panttivangiksi niin asioista ruvetaan “neuvottelemaan” niin, että viranomaisten tehtäviä ei panna toteen, se on täysin väärä tie edetä. Tämä siksi että poliisipartion kaapanneet “mielenosoittajat” huomaavat että Suomen poliisi ja viranomaiset ovat hampaattomia heidän perseilynsä edessä.

En tiedä onko kyseessä suomalaisten huono itsetunto vai tarve mielistellä ruotsalaisia tekemällä täsmälleen samalla tavalla kaikki virheet mitä Ruotsin maahanmuuttajien asuttamispolitiikassa ja integraatiopolitiikassa on tehty. Mutta joka tapauksessa tällä tiellä odottaa tuho. Tämä on se tapa Millä Suomen kaupunkien ikiomat No Go Zonet saadaan syntymään. Kumpi ehtii ensiksi Turun Varissuo vai Helsingin Itäkeskus. Jos poliisi ei pysty vastaamaan mielenosoittajien uhkaan tai väkivaltaan omalla väkivallalla on tämä poliisi menettänyt merkityksensä. Huvittavaa kyllä että silloin kun Tampereen tampere-talossa Suomalainen kerma juhli itsenäisyyttä, mielenosoittajia vastaan pystytään käyttämään suhteellisen kovia otteita ja mielenosoitus pystytään hajottamaan .

PS. Tilanne Jyväskylässä on ratkaistu voimankäytöllä, joka on parempi ratkaisu pitemmän päälle kuin puhejudo ja dialogit.

Kolmas outo tapahtuma tänään oli kun sain lukea, että sisäministeriön mielestä EU direktiivin on tarkoitus tarkoitus on kieltää ampumaurheilun opiskelu tai ampuma tekniikan opiskelu itsenäisesti internetistä tai kirjoja lukemalla(Terroristisessä mielessä). Tämä siis tarkoittaa, että sinä et saa lukea toiminta-ampujat.fi nettisivustoa tai esimerkiksi katsella full30.com saitin videoita, tai et ainakaan saa ajatella sanaa “terroristi” samaan aikaan.

Tämä on jonkinnäköinen “kiitos” meille siitä, että olemme päässeet Euroopan unionin komission direktiivi esityksen hampaisiin. Euroopan unionin komission esitys uudeksi ampuma-asedirektiivi se ei ole pelkästään paska vaan ruikkua. kaikkine vedätyksineen ja suhmurointeineen.

Koska tällä hetkellä ei ole mitään keinoa tietää mitä ihminen ajattelee saitteja lukiessaan tai esimerkiksi videoita katsoessa, tarkoittaa esitys käytännössä sitä, että Suomesta tulee poliisivaltio ainakin aseenomistajien kannalta, koska sinä et saa katsoa sinua kiinnostavia videoita tai lukea sinua kiinnostavia tekstejä internetistä. Tilannehan on vähän sama kuin esimerkiksi jääkiekkovalmentajilta kiellettäisiin vastustajien pelivideoiden katsominen ja valmennusmateriaalin lukeminen. Täysin perverssiä vai mitä.

Elikkä tässä yritetään nyt nettipoliisille tehdä, jälleen uutta ja helppoa rikosnimikettä jota on sitten helppo ja mukava tutkia, niin että ajatuspoliisissakin voidaan sanoa että kaikki on maassa hyvin.

Mielestäni maassa jossa tämmönen menee lävitse kaikki on helvetin huonosti. Tämän päällä liehuu USSRn punainen tähtilippu tai Euvostoliiton sininen tähtilippu. Taitaa tähti kokea kohta hakaristin kohtalon.

About epamuodikkaitaajatuksia

Viisikymppinen jannu, joka on huolissaan siitä miten maanpuolustus ja turvallisuus makaa Lapissa, Suomessa ja Euroopassa. Harrastuksina Amerikkalainen jalkapallo ja SRA ammunta, Defendo ja Krav Maga. A guy about 45, who has a "thang" for military current issues, defense and shooting. Not to forget American football. Also Krav maga and Saario Defendo is done for the kicks.
This entry was posted in Aseet, hybridisota, maahanmuuttajat, Mamut, sisäinen turvallisuus, terrorismi, uhka-arvio and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s