Sisäinen turvallisuus Suomessa Lokakuu 2017 editio.

Sain kimmokkeen tämänkertaiseen kirjoitukseen eilen luettuani uutisen että Suomessa palomiehet ja ensihoitajat täytyy varustaa suojaliiveillä ja kypärillä. Olemme siis täällä koto-Suomessa liikkumassa myös samaan kaupunkien “No Go Zone” alueitten tilanteeseen kuin Ruotsissa ja muualla Euroopassa on. Toivottavasti vaikka tähän varaudutaan, tarkoitus ei ole seistä samalla tavalla tumput suorana kuin Ruotsissa tämän tilanteen edessä. Valtio, joka menettää väkivallan Monopolin alueellaan on sangen hyödytön valtio.

Ruotsissa tilanne on jo sellainen, että palokunnat eivät pysty sammuttamaan maahanmuuttaja lähiöiden autopaloja, ilman poliisin tuntuvaa mukanaoloa ja samoin ambulanssihenkilökuntaa häiritään heidän tullessaan pelastamaan ihmisiä. Ruotsissahan myös ampumiset ovat melkoisessa kasvussa nimenomaan alueilla, jossa on paljon jenginuorisoa. Ampumiset liittyvät yleensä etnisten nuorison jengien ja erilaisten rikollis organisaatioiden aluekahakoihin. Näillä organisaatioilla on ainakin täysin selvää että heidän täytyy säilyttää väkivallan Monopoli oman alueellaan.

Ruotsissa poliisi on osoittautunut täysin hampaattomaksi varjelemaan tätä Monopolia  Malmön ja Tukholman esikaupunkialueilla. Suuret suurimmaksi osaksi ulkomaalaisista turvapaikanhakijoista ja nuorista muodostuvat ihmisjoukot pyrkivät aktiivisesti hajottamaan poliisien autoja ja palokunnan välillä kun ovat ensin itse sytyttäneet autopalo tai järjestäneet muuta hulinaa niin että saavat poliisin paikalle. Ruotsissa hälytyksen joutuu tällä hetkellä vastaamaan ainakin kaksi poliisipartiota koska toisen tai yhden partioon täytyy jäädä varjelemaan poliisien autoja tuhoamiselta. Ambulanssi miehistöllä on samanlaisia kokemuksia elikkä heitä saatetaan aktiivisesti estää pelastamista aamulla nurjahdus Katsotaan että tämä ammuttu kuuluu väärään jengiin.

Kuten sanottu, valitettavasti kehitys näyttää menevän Suomessakin tähän suuntaan. On täällä tietenkin ollut nuorisomellakoita ennenkin, vaikkapa Oulussa 1990, sekä heiluvat vastustajien jonkinnäköisiä mellakka pyrkimyksiä liittyen Suomen käymien EU neuvotteluiden 1900-luvun puolessa välissä. Nyt kuitenkin näyttää että poliisilta ja yleensä virkakoneistolta alkavat olla arvot ja kyvyt hukassa.

Suomessakaan ei ilmeisesti ole pelkona että Lapin ja Itä-Suomen syrjäkylissä alkaisivat suunnattomat eläkeläismellakat, jossa eläkeläiset humppaa kuunnellen ammuskelivat poliisia, palomiehiä ja Sairaanhoitohenkilökuntaa, joskus jos sellaisia on sattunut paikalle tulemaan. Koko ajatus on täysin absurdi. Suomessakin nämä sisäministeriön varautumisen liittyvät muutaman suuren kaupungin ns monikulttuuristuminen elikkä siihen että tietylle alueelle alkaa muodostua slummeja. Ensimmäisenä tämä kehitys lienee tapahtuva Turun Varissuolla sekä Helsingin Itä-Keskuksen ja muuten Itä-Helsingin alueille jonne kaikenlainen vähäosaisuus ja syrjäytyminen, sekä suomalais räp-artistit, tuntuvat keskittyvän.

Samaan aikaan poliisiylijohtajan Seppo Kolehmainen kertoi, että Suomen lain antama suoja ei kuulu somalitytöille. Poliisilla ei kuulemma ole keinoja puuttua Itä-Afrikassa kotoisin olevien tyttöjen lähettämiseen takaisin Somaliaan ympärileikatavaksi ja/tai naimisiin. Täytyy myöntää, että tässä edustamallani instanssilla, elikkä koululaitoksella on erittäin suuri rooli. Siis tälläisten silpomisten estämisessä.

Tiedän että, esimerkiksi Oulun kaupungissa, tällaiset pitkät maasta- ja koulustapoistumiset, kuukauden-kahden-kolmen poissaolot, lomamatkan takia vanhan kotimaahan sallitaan. Keskustelin itse rehtorikoulutuksessa juuri tästä asiasta kouluttajien kanssa, koska tämä asettaa minusta lapset vaaraan, joka koulun pitäisi estää. Naisen ympärileikkaus on törkeä pahoinpitely, pelkkä tavallinen pahoinpitely ei riitä, ja jos alaikäinen vielä laitetaan paikallisen kulttuurin mukaan naimisiin, sanotaan 12-15-vuotiaana, on kyseessä “lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö” mikä ei sekään ainakaan kantaväestön piirissä menisi aivan olankohautuksella ohi.

Olemme siis päästäneet muodostumaan kahden lain systeemin Suomeen, jossa somalityttöjä saa kohdella niin kun Somaliassa saa tyttöjä kohdella, mutta suomalaisia tyttöjä kohdellaan kuin suomalaisia tyttöjä kohdellaan Suomessa. Tämä on hyvin väärin.

Ehkäpä juuri tämä tarkoittaa sitä mitä Vihreiden puheenjohtaja Touko tarkoittaa sanoessaan lakien valikoivasta noudattamisesta oman omantunnon ja mieltymysten mukaan. Tässä Jyrki Lehtolan kolumnista Tämmöinen oikeus ei tietenkään Touko-poukon mielestä koske ketään muuta kuin hyvisten puolulaisia, esimerkiksi Lapin haisevat maalaiset eivät, Hänen mielestään, saa, vaikka omatunto kuinka antaisi myöten, ajaa diesel autoilla kylille vaan kaikkien pitäisi ottaa sähköauto alle, Toimii se sitten pakkasessa tai ei. Se ei tyypillisiin noin 50km suuntaansa kauppareissuihin riitäkään. Mutta sehän ei ole Jyväskyläisen City-vihreän ongelma.

Eli loppukaneettina: Toivon hartaasti, että Suomessa ei poliisi ja virkakoneisto päästä maata samanlaiseen niin sanotun epäonnistuneen valtion tilan kuten Ruotsissa on käynyt vaan ei pelätä ottaa virka-apu osastoja ja reservipoliisija käyttöön niin että kaikenlaiset autonpolttomellakat ja palokuntien ja sairaanhoidon työn häiritsemiset murskataan armotta, niin kuin itsenäisyysäänestys Kataloniassa

About epamuodikkaitaajatuksia

Viisikymppinen jannu, joka on huolissaan siitä miten maanpuolustus ja turvallisuus makaa Lapissa, Suomessa ja Euroopassa. Harrastuksina Amerikkalainen jalkapallo ja SRA ammunta, Defendo ja Krav Maga. A guy about 45, who has a "thang" for military current issues, defense and shooting. Not to forget American football. Also Krav maga and Saario Defendo is done for the kicks.
This entry was posted in sisäinen turvallisuus, Suomi ja Ruotsi, uhka-arvio and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s