Sisäinen turvallisuus, ISIS mammat, motoristijengit, ja uusi ampuma-aselaki

Sattui sopivasti että “Putinin Virallisen Motskarikerhon” ensimäinen alajaosto perustettiin Suomeen ja Keskurikospoliisi pääsi heti tuoreeltaan päivittelemään asiaa. (toinen juttu ja kolmas juttu aiheesta)Vaikkakin Yön Sudet varastivat suurimman huomion poliisijohdon tilannepäivityksestä niin minusta tärkeämpää kuin venäläinen motskarijengi oli seuraava:

Järjestäytyneen rikollisuuden kasvu Euroopassa on keskeinen havainto muun muassa Europolin tuoreimmissa uhka-arvioissa, joiden mukaan rikollisryhmien määrä on vuodesta 2012 kasvanut 3 600 ryhmästä yli 5 000 ryhmään.

Europolin vakavan ja järjestäytyneen rikollisuuden torjuntakeskuksen johtaja Jari Liukku sanoo, että rikollisryhmät ovat Euroopan turvallisuudelle nopeasti kasvava uhka.

– Tyypillisenä piirteenä on väkivallan lisääntynyt käyttö, on puukotuksia ja kranaatti-iskuja. Näiden tapahtumien pyörteissä on nyt erityisesti Ruotsi, mutta myös Belgia, Alankomaat ja Iso-Britannia.

Järjestäytyneen rikollisuuden ryhmät kietoutuvat vahvasti yhä perinteiseen huumekauppaan, mutta voittoja haetaan yhä useammin esimerkiksi laittoman maahantulon järjestämisestä.

Eli rikollisen toiminnan voitot mahdollistavat yhä suurempien ja mahtavampien rikollisjengien muodostumisen ja niiden toiminta lisää terrorismiriskiä sekä, on akuutti uhka sivullisille. Ruotsi alkaa olla jo villin lännen tilanteessa. Koko EUn asedirektiivi meni metsään siinä, että ns SUOJELUaseet kielletään ihmisiltä. Tämä tapahtuu koska “USA paha!” Vaikka on kiistaton näyttö siitä, että lailliset aseet eivät lisää aserikollisuutta, ja jonkilainen “concealed carry licence” on ainoa tapa, jolla esimerkiksi terrori-iskuja pehmeisiin kohteisiin voidaan ehkäistä. Sama pätee ammuskeluihin ravintoloissa ja kaduilla. Ilmeisesti kansankoti alkaa olla kypsä harkitsemaan asiaa. Jännittävää että Etelä-Afrikan presidentti Cyril Ramaphosa haluaa kieltää lainkuuliaisilta kansalaisilta ampuma-aseet kaikenlaisen väkivallan ja erityisesti valkoisiin kohdistuvan rasistisen väkivalla koettelemassa maassa. Tämä “koska lapset”. Samaa perustelua käytti muuten myös Hitler ja Obama ajaessaan aselakiin uudistuksia. Tästä muinaisesta Afrikan talosmahdista on tullut jo Venezuela, ja seuraavaksi Kiinan siirtomaa.

ISIS paluumuuttajien kohtalo on myös turvallisuuskysymys, jota kannattaa pohtia vakavasti. Kuinka paljon potentiaalisia terroristeja haluamme ehdoin tahdoin tuoda Suomeen? Kuinka monta Iltasanomien jutussa kuvatun kaltaista Fatimaa Suomessa majailee? Jo pelkästään se, että meiltä oli lähtiöitä muslimimäärään nähden eniten Euroopassa kertoo hyvin huolestuttavaa tarinaa suomalaismuslimien radikalisoitumisesta ja integraatiosta. Radikaalisaarnaajia ON JO kutsuttu Suomeen, ja he ovat omaa sanomaansa maassa levittäneet. ISIKsen nettilehti al Rumanji ON JO kehottanut tappamaan sauvakäveliöitä, suomeksi. Tämä on jo aika radikaalia, oli sauvakäveliöistä mitä mieltä tahansa. 8)

Se että ISIS-kotiäiti, on nyt päättänyt palata Suomeen, ja tolkuttaa että “ei ole tiennyt mitään mistään” ja muutenkin ollut enempi “humanitäärisistä syistä” mukana ei ole mikään syy päästää potentiaalista terroristiä ja aivan varmaa ISIS värvääjää/sympatiseeraajaa Suomeen. (Tässä aika hyvä juttu aiheesta) Näin “Wanhan Liiton”-opettajana ja turvallisuusasiantuntijana tämä ei vakuuta. Ei lapsi (tai aikuinen) ole niin tyhmä ettei se osaa valehdella, jos siitä on hänelle etua. Ajatellaampa tätä suomalaisen sarjakuristajan juttua joka oli “muuttunut mies”, ja kuristi neljännen uhrinsa kuukauden kuluttua vapautumisesta.  Onkohan LBTGQ väki sanoutunut irti kaverista: Hän toteuttaa vain S/M taipumuksiaan. Annetaan siis Syyrialaisten oikeusistuinten tutkia ja hutkia rikokset, joita tapahtuu maassa. Suomen laki kun ei päde siellä, ja vielä vähemmän ISISksen Kalifaatissa. Jos odotus aika on pitkä, niin sehän on vain tasa-arvoa. Ja sinnehän lähdettiin että saadaan asua Sharia lain mukaan islamilaisessa maassa, eli ongelmaa asiassa ei voi olla.

Lapset voisin tuoda Suomeen, mutta huostaanotettaviksi: ei niitä voi sukulaisille antaa, koska sukulaiset eivät ole onnistuneet estämään sen ISIS-äidinkään radikalisoitumista. Näyttöjä on ollut siitä, että näitä Kalifaattiin muuttamisia on jossain määrin rohkaistu, tai ei ole ainakaan pidetty huonona asiana. Suomen sosiaalietuudethan tulevat vaikka asuisi missä.

Sitten se vajaan viikon päästä voimaan tuleva aselaki. MPK joutuu jo lopettamaan ampumakoulutustoimintansa, koska lakia heidän toiminnastaan täytyy muuttaa. Ja ilmeisesti PoHan asetarkastusyksiköllä on tarkoitus estää tai tehdä käytännössä mahdottoman vaikeaksi (tai peräti mahdottomaksi) MPKn omistaa A-tyypin aseita. Siis normi puoli-automaatti aseita, joissa on 30 patruunan lippaat. Poliisihallitusta on jo kovistellut aiheesta kansanedustaja Jukka Kopra(KOK). Asiasta Suomen Sotilaan FB-sivulla.

PoHan on siis yrittänyt ajaa kiristyksiä lakiin, joita sinne ei ole haluttu ja tietenkään vihreä sisäministeri Maria Ohisalo ei herätä luottamusta siihen, että asia hoidattaisiin Pertti Perusreserviläisen tai Markku Metsästäjän etuja palvelevalla tavalla. Hänäe sivuillaan ei ollut oikein mitään metsästykseen tai reserviläistoimintaan liittyvää, vaan yleistä diipadaapaa ilmastomuutoksesta ja eriarvoisuudesta. Mutta koska “Vihervasemmisto” en usko hänen kovasti kovistelevan PoHaa aiheesta. Onneksi Keskusta Lapin Kärnän ja Kokoomus Kopran johdolla ovat valmiita antamaan “poliittista ohjausta” asiassa.

EUn oli tarkoitus kieltää puoliautomaattiaseet kokonaan, mutta muutamat hyvin kommunista opetuksen saaneet Itä-Euroopan maat ja Suomi olivat Firearms Europen kanssa laittamassa stoppia asialle. Niimpä meille tuli käsittämätön lipaskielto mukaan aselakiin. Kiväärin omistaja EI SAA ilman kategoria An mukaista lupaa enää omistaa 30 patruunan lippaitaan. Semmingin, kun alle 20 patruunan lippaita ei kilpa-aseisiin SRAssa ole juuri saatavillakaan. Pistooleissa tuo raja tuli juuri 20 patruunaan, etteivät Italialaiset (Beretta), Saksalaiset (H&K, Walther), Tsekit (CZ), Itävaltalaiset (Glock), Kroaatit (HS) suutu, ja vedä tukea pois koko direktiiviltä.

Meinasihan EU suuressa viisaudessaan kieltää myös haulikot. Hyvin vähänllä järjellä EUta selvästi hallitaan.

Paljon tapahtuu kesällä Suomessa turvallisuusrintamalla.

About epamuodikkaitaajatuksia

Viisikymppinen jannu, joka on huolissaan siitä miten maanpuolustus ja turvallisuus makaa Lapissa, Suomessa ja Euroopassa. Harrastuksina Amerikkalainen jalkapallo ja SRA ammunta, Defendo ja Krav Maga. A guy about 45, who has a "thang" for military current issues, defense and shooting. Not to forget American football. Also Krav maga and Saario Defendo is done for the kicks.
This entry was posted in Aseet, Aselait, hybridisota, maahanmuuttajat, Reserviläiset, SRA, TurPo and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s