Sitten menee keklut Briteissä luvanvaraisiksi…. Vihervasemmisto taas kaiken kieltämisen äärellä.

Lukaisin tänään Facebookista moisen uutisen: Briteissä poliisi ehdottaa nyt jo PUUKKOJEN luvittamista. TIETENKIN kielto koskee ensiksi pelottavan näköisiä “Rambo-puukkoja”, koska “syyt”. Puukko on esine, totta kai niitä muotoillaan eri estetiikkan sopiviksi. (Kuten vaikka tässä) Yhtä hyvä syy olisi kieltää vaikkapa punaiset autot, koska se saattaa aiheuttaa sen, että kuski kuvittelee ajavansa Ferraria.

Kieltojen tie sopii vasemmiston kollektivistiseen ihmiskäsitykseen, jossa älymystö, (paremmat ihmiset) pelastaa proletariaatin (tavallisen veronalaisen rahvaan) sen omalta takapajuisuudelta. Samalla tietenkin on hyvä kieltää kaikki, joka ei ole omasta mielestä mukavaa. Esimerkkinä tästä: Vihreiden mielestä sisarukset saavat kuksia keskenään, koska “hei, valtion ei pidä sekaantua ihmisten seksisuhteisiin” mutta metsästäminen ja kalastaminen ei ole cool. Olisi mielenkiintoista tietää mitä tuo kohta: “Kielletään kaikki sellaiset metsästyksen käytännöt ja pyyntimenetelmät, jotka aiheuttavat eläimille kohtuutonta kärsimystä.” tarkoittaa itse asiassa. Veikkaan että kielletään vaan kaikki, koska se ei ole vihreiden äänestäjiltä pois.

Edelleen YLEllä, ja vihewrvasemmistossa, ei ymmärretä sitä että aseet ja niiden määrä ei ole ongelma. Kaksi USAn aseistautuneita ja löyhäaselakisinta osavaltiota, New Hampshire ja Vermont, ovat asekuolleisuuden ja rikollisuuden malliosavaltiota, mutta tiukempien aselakien Chicago johtaa kaikissa kategorioissa. Kuten suomessakin on huomattu: JENGIrikollisuus lisää aserikoksia, ei tavallisten kansalaisten aseet.

Edelleen EUn komissio on pyytänyt lausuntoa joka estää lyijyn käyttämisen luodeissa. Tarkoituksena on tällä tehdä ampuminen niin kalliiksi, että vain “hyvillä ihmisillä” (komissio ja niiden kaverit) on mahdollisuus metsästää ja harrastaa ammuntaa. Keski-Euroopassa tämä ei ehkä ole mikään veretseisauttava juttu, mutta pohjois ja itäeuroopassa ei ole oikein otettu komission ehdotusta omaksi. Miksiköhän?

About epamuodikkaitaajatuksia

Viisikymppinen jannu, joka on huolissaan siitä miten maanpuolustus ja turvallisuus makaa Lapissa, Suomessa ja Euroopassa. Harrastuksina Amerikkalainen jalkapallo ja SRA ammunta, Defendo ja Krav Maga. A guy about 45, who has a "thang" for military current issues, defense and shooting. Not to forget American football. Also Krav maga and Saario Defendo is done for the kicks.
This entry was posted in Aselait, henk.koht, Jotain aivan muuta and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s